وسایل کمک شنوایی

وسایل کمک شنوایی

فهرست مطالب

وسایل کمک شنوایی سمعک چیست؟

وسایل کمک شنیداری، برای اصلاح و بهبود شرایط شنیدن در محیط های پر چالش شنیداری کاربرد دارد؛ در برخی مواقع همچون صحبت کردن با تلفن یا تماشای تلویزیون، یک سمعک به تنهایی برای کمک به شما در امر شنیدن کافی نمی باشد؛ در این صورت استفاده از یک وسیله کمک شنوایی می تواند مفید واقع شود. شما را به خواندن این مقاله دعوت می نمایم تا با مزایا و کاربردهای دستگاه های کمک شنوایی بیشتر آشنا شوید.

به طور معمول سمعک به تمام افرادی که درجات مختلفی از افت شنوایی دارند کمک زیادی می کند ، اما با این وجود برخی افراد ممکن است در برخی شرایط در هنگام استفاده از سمعک دچار مشکل شوند. این افراد در موقعیت هایی مانند صحبت کردن با تلفن ، تماشای تلویزیون، شنیدن اصوات در اماکن عمومی و یا مدرسه و دانشگاه دچار مشکل می شوند.

در چنین شرایطی وسایل کمک شنوایی به این افراد کمک می کند تا صدا ها را با وضوح بیشتری بشوند و از این طریق صدای تلویزیون، تلفن، موبایل و صداها را در محیط های پرسرو صدا بهتر درک کنند.

وسایل کمک شنوایی ریساند

با دستگاه کمک شنوایی بدون هیچ نویز و فیدبکی می توانید با تلفن صحبت کنید

معمولا افرادی که از سمعک استفاده می کنند هنگامی که گوشی تلفن ثابت و یا موبایل را به گوششان نزدیک میکنند، سمعک شروع به سوت کشیدن و یا به اصطلاح در آن فیدبک ایجاد می شود.

در افرادی که شنواییشان خیلی ضعیف است، سمعک علاوه بر صدای تلفن صدای محیط اطراف را نیز تقویت می کند به همین دلیل شنیدن صدای تلفن بسیار دشوار است. در این شرایط سیستم تله کویل انتخاب مناسبی است.

امروزه سمعک ها سیستمی به نام تله کویل دارند که مشکل صحبت کردن با تلفن ثابت را تا حد زیادی برطرف کرده است.

با استفاده از این سیستم تلفن مستقیم به سمعک متصل می شود و فقط صدایی که از تلفن می آید شنیده می شود که نسبت به صدای محیطی غالب است و فرد آن را بهتر درک می کند.

دستگاه کمک شنوایی

با دستگاه کمک شنوایی به راحتی به تماشای تلویزیون بپردازید

عموما افرادی که از سمعک استفاده می کنند معمولا هنگام تماشای تلویزیون ازمشکلاتی مانند ضعیف بودن صدا، واضح نبودن صدای تلویزیون شکایت می کنند.

با اینکه با زیاد کردن صدای تلویزیون، شاید مشکل این عزیزان حل شود اما همین کار موجب آرزده خاطر اطرافیان خواهد شد و قاعدتا این کار راه حل مناسبی نیست. استفاده از وسایل کمک شنوایی یکی از بهترین راه حل های است که به این افراد پیشنهاد می شود.

به کمک دستگاه کمک شنوایی، صدا به طور مستقیم از تلویزیون به سمعک ارسال می شود؛ بدون اینکه کابل یا سیم رابطی به سمعک متصل باشد و همین امر موجب افزایش کیفیت صدا و افزایش میزان وضوح صدا خواهد شد.

از مهم ترین کاربردها و مزایای دستگاه های کمک شنوایی می توان به:

با استفاده از این وسیله ی جانبی فرد می تواند صدای تلویزیون را کم و زیاد کند بدون اینکه تاثیری بر صدای تلویزیون برای سایر اعضای خانواده داشته باشد.

خوشبختانه با استفاده از این دستگاه 80 % از افرادی که هنگام تماشای تلویزیون مشکل داشتند ، مشکلشان برطرف شده است.

بعضی از این دستگاه ها دارای یک کنترل از راه دور هستند که به وسیله ی آن می توان صدا را تنظیم کرد . در بعضی موارد با استفاده از اپلیکیشن می توان این کار را انجام داد.

این رابط برای  افرادی که در یک گوش از سمعک و در گوش دیگر از کاشت حلزون استفاده میکنند هم بسیار مفید است .

کمک شنوایی ریساند

دستگاه کمک شنوایی استفاده از موبایل و تبلت را راحتتر کرده است!

امروزه به دلیل افزایش استفاده از موبایل و تبلت، کمپانی های تولید کننده سمعک برای کاربران خود دستگاه جانبی طراحی کرده اند که به آن ها این امکان را می دهد که مانند سایر افراد بتوانند با موبایل صحبت کنند ، فیلم ببینند و یا موسیقی گوش دهند.

این دستگاه در سایز کوچک به اندازه ی ریموت طراحی شده است که از یک طرف با سمعک و از طرف دیگر از طریق بلوتوث با گوشی تلفن همراه ارتباط برقرار می کند. در واقعه می توان گفت این سیستم سمعک عملکردی مشابه هندزفری دارد.

البته سمعک های پیشرفته تر این امکان را دارند که به صورت مستقیم و بدون هیچگونه رابطی با گوشی های آیفون ارتباط برقرار کنند.

انواع وسایل کمک شنوایی

درک بهتر صداها در محل های شلوغ بوسیله دستگاه کمک شنوایی

متاسفانه افراد کم شنوایی که از سمعک استفاده می کنند؛ عموما در محیط های شلوغ و پر سر و صدا، به دلیل وجود صداهای زمینه ای، به راحتی نمی توانند صداهای اطرافیان خود را به راحتی بشوند و همین عامل بر درک گفتارشان تاثیر می گذارد.

همین عامل موجب شد کمپانی های تولید کننده سمعک اقدام به تولید وسایل کمک شنوایی کنند که این دستگاه ها، کمک زیادی به درک بهتر گفتار در محیط های شلوغ می کند.

همچنین این دستگاه به کودکان سر کلاس درس و بزرگسالان در جلسات نیز کمک زیادی می کند؛ کودکانی که از سمعک استفاده میکنند ، معمولا سر کلاس صحبت های معلم را به خوبی متوجه نشوند. زیرا سر و صدای زمینه ای روی شنیدن صدای معلم و حتی هم کلاسی های کودک تاثیر میگذارد و همین مورد باعث افت تحصیلی کودک می شود.

اولین مرحله برای تجویز سمعک معاینه و ارزیابی شنوایی است که تمامی این خدمات در کلینیک شنوایی سنجی و سمعک مهر توسط متخصصین خبره انجام می گیرد.

شماره تماس: 88834181 -021

آدرس: تهران میدان هفت تیر ابتدای قائم مقام فراهانی نبش کوچه دوم پلاک 18 طبقه 4 واحد 20

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شبکه های اجتماعی

کلینیک شنوایی سنجی و سمعک مهر

نمایندگی تجویز و فروش انواع برندها و لوازم جانبی سمعک در ایران است؛ که شما می توانید برای سفارش انواع سمعک و لوازم جانبی آن از راه های زیر اقدام کنید:

شماره تماس: 88834181 -021

آدرس: تهران میدان هفت تیر ابتدای قائم مقام فراهانی نبش کوچه دوم پلاک 18 طبقه 4 واحد 20

آخرین محتوا