قیمت سمعک در سال 1402

قیمت سمعک در سال 1402 بسته به عوامل مختلفی همچون تکنولوژی بکاررفته، برند سازنده و .. متفاوت است.  با ما تا انتهای مقاله همراه باشید تا با قیمت انواع سمعک بیشتر آشنا شوید.

سمعک چیست و چگونه کار می کند؟

سمعک یا hearing ads  دستگاه الکترونیک کوچکی است که با تقویت امواج صدا، توانایی شنوایی فرد کم شنوا را بهبود می بخشد.

این دستگاه عمدتاً از سه قسمت اصلی میکروفون، تقویت کننده و رسیور ساخته شده است؛ صدا از طریق میکروفون می آید و سپس به سیگنال های الکتریکی تبدیل می شود. این سیگنال ها به تقویت کننده می روند که باعث افزایش قدرت سیگنال می شود. سپس تقویت کننده آنها را از طریق یک بلندگو به گوش می فرستد.

همانطور که اشاره شد سمعک یک وسیله پزشکی مهم است که نقش مهمی در سلامت روانی و جسمی فرد دارد. اگر در انتخاب و خرید سمعک مناسب دقت کافی صورت نگیرد تبعات منفی و زیان‌باری گریبان‌گیر فرد خواهد شد.

در پروسه انتخاب سمعک، متخصص شنوایی شناس نقش مهم و موثری برای راهنمایی و معرفی ایفا می کند. پس اگر ابهامی در این زمینه دارید در جلسه مشاوره بطور کامل از متخصص شنوایی‌شناس بخواهید آن را برطرف کند.

 

لازم به ذکر است تمامیه قیمت های اعلام شده در این مقاله، تقریبی بوده و برای اطلاع دقیق در مورد قیمت انواع سمعک، با همکاران ما در کلینیک شنوایی سنجی و سمعک مهر در ارتباط باشید

آدرس : تهران میدان هفت تیر ابتدای قائم مقام فراهانی نبش کوچه دوم پلاک 18 طبقه 4 واحد 20

شماره تماس: 86073630-021

قیمت سمعک گوش چقدر است؟

قیمت سمعک یکی از مهم ترین دغدغه بیماران کم شنوا است که معمولا در زمان مراجعه به کلینیک شنوایی سنجی و سمعک مهر، از ما می پرسند.

که این نگرانی با بالاترین رفتن قیمت دلار، بیشتر شده و همچنین بسیاری از افراد می خواهند بدانند در سال جدید قیمت سمعک چه تغییراتی خواهد داشت.

در پاسخ به این عزیزان باید اذعان داریم که در قیمت سمعک عوامل مختلفی دخیل است و به یکباره نمی توان یک قیمت مشخص برای سمعک تعیین نمود. البته ما در ادامه مقاله به صورت جزئی به بررسی قیمت انواع سمعک می پردازیم.

قبل از بازگو کردن قیمت انواع سمعک، ابتدا شما را با عوامل تاثیرگذار در قیمت سمعک آشنا می کنیم. از مهم ترین عوامل تاثیرگذار در قیمت سمعک می توان به:

تکنولوژی ساخت سمعک

تکنولوژی سمعک ممکن است آنالوگ، قابل برنامه‌ریزی، نیمه دیجیتال (دیجیتال تریمری)، 100% دیجیتال، هوشمند و هوشمند وایرلس باشد. با بالا رفتن تکنولوژی سمعک مسلما بر قیمت آنها نیز افزوده می شود.

تکنولوژی نانو یکی دیگر از عواملی است که در قیمت سمعک تاثیرگذار است؛ : این سمعک ها به دلیل برخورداری از پوشش نانو که ضد آب هستند؛ قیمت بیشتری دارند.

تعداد کانال و باند سمعک

تعداد کانال و باند سمعک هرچه افزایش یابد قیمت سمعک هم بیشتر می شود. هرچه تعداد کانال سمعک افزایش یابد میزان پردازش صدا توسط سمعک افزایش می یابد که این افزایش پردازش منجر به افزایش شفافیت صدا و کمتر شدن میزان نویز ها و صداهای اضافی می شود از این رو فرد بیشتر احساس راحتی می کند.

رده سمعک

سمعک های رده بالاتر چون مدارات کاهش نویز و کاهش سوت سمعک قوی تری دارند از این رو از قیمت بالاتری برخوردارند.

سایز سمعک

هرچه سایز سمعک کوچکتر باشد قیمت سمعک بیشتر می شود. این قیمت با بالا رفتن قدرت سمعک افزایش می یابد. به طور کلی قیمت سمعک های داخل گوشی نسبت به سمعک های پشت گوشی  بیشتر است.

قدرت سمعک

مسلما هرچقدر قدرت سمعک بیشتر شود قیمت سمعک بیشتر می شود. سمعک های پشت گوشی یکی از قوی ترین و بهترین سمعک هستند که از قدرت بالایی برخوردارند.

میزان گارانتی سمعک

برای مثال سمعک های با ۳ سال گارانتی از سمعک های با ۲ سال گارانتی قیمت بیشتری دارند. باید توجه داشت هنگام خرید سمعک یک کارت گارنتی سمعک که حاوی اسم و برند سمعک ، شماره سریال سمعک، اسم بیمار و همچنین تاریخ گارانتی است به شما داده شود.

برند سمعک

امروزه تولیدکنندگان و برندهای متنوعی در زمینه طراحی و ساخت سمعک، تجهیزات و لوازم کمک شنوایی فعالیت می کنند که هر کدام از این برندها حائز نقاط قوت و مزیتهای مختلفی نسبت به یکدیگر هستند.

اتیکن (Oticon)، ریساند (Resound)، فوناک (Phonak)، ویدکس (Widex)، سیگنیا (Signia) ، یونیترون از بهترین برندهای سمعک هستند که ما نیز مفتخریم در کلینیک شنوایی سنجی و سمعک مهر به فروش و تجویز آنها می پردازیم.

 قابلیت سیستم وایرلس

سمعک های وایرلس سمعک های هستند که از طریق بلوتوث با دیگر وسایل بلوتوث دار مانند موبایل، تبلت، تلویزیون و… متصل شوند که از این طریق میتوان صدای آنها را به صورت مستقیم از سمعک شنید. به همین جهت چنین سمعک هایی از قیمت های بیشتری برخوردارند.

قیمت سمعک | قیمت سمعک در سال 1402 ( 2023)

قیمت گرانترین سمعک چقدر است؟

هر چقدر قیمت سمعک بالاتر می رود؛ امکانات و تکنولوژی بکاررفته در آن نیز افزایش می یابد؛ اما از آنجایی که شما به همه تکنولوژی های سمعک احتیاج نخواهید داشت از این رو انتخاب گران ترین سمعک به منزله انتخاب بهترین سمعک برای شما نمی‌باشد.

در تمام کمپانی‌ها و برندهای سمعک در هر سه رده basic (ابتدایی)، intermediate (متوسط) و advanced (پیشرفته) سمعک‌هایی با قابلیت‌ها  و قیمت‌های متنوعی تولید شده است.

اما همان طور که پیش‌تر هم اشاره شد انتخاب بهترین سمعک مناسب با بودجه شما در تخصص شنوایی شناس بوده و نخستین گام در استفاده صحیح و مطلوب از سمعک می‌باشد.

فرض کنید شما برای عکاسی، دوربینی فوق حرفه‌ای به قیمت گزافی خریداری کنید. اما وقتی شما عکاس نیستید کیفیت عکس‌های گرفته شده تفاوت چندانی با عکس‌های گوشی موبایل شما ندارد. بنابراین به جای صرف هزینه‌های بالا در انتخاب گران ترین سمعک، انتخاب مناسب‌ترین سمعک را به عهده شنوایی شناس خود بگذارید.

پس بهترین سمعک برای شما، سمعکی است که متناسب با نیاز شما انتخاب شود و همواره گران‌ترین سمعک الزاما برای شما بهترین انتخاب نخواهد بود.

اما اگر به هر دلیلی، به بالاترین تکنولوژی سمعک احتیاج دارید؛ باید برای خرید سمعک هزینه بیشتری را تقبل کنید و در چنین شرایطی پیشنهاد ما به شما، خرید گرانترین سمعک با آخرین تکنولوژی است که قیمت آن در سال 1402حدود بین 15 الی 30 میلیون برآورد می شود.

خرید سمعک در کلینیک شنوایی سنجی و سمعک مهر

کلینیک مهر با بیش از یک دهه فعالیت رسمی و خدمات رسانی در زمینه رفع مشکلات شنوایی و تجویز انواع سمعک های روز دنیا برای مددجویان، افتخار دارد در زمینه های تخصصی و خاص بالینی، از جمله الکتروفیزیولوژی تعادل، سرگیجه و وزوز گوش در خدمت مراجعین محترم باشد.

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

قیمت سمعک دولتی

به دلیل استفاده از تکنولوژی بالا و همچنین نرخ بالای ارز، خرید سمعک در بازار آزاد بسیار سرسام‌آور است. هرساله دولت با همکاری وزارت بهداشت برای تأمین نیاز جامعه، ارز دولتی به این بخش اختصاص می‌دهد.

واردکنندگان سمعک هم ملزم می‌شوند بر اساس نرخ ارز دولتی که توسط دولت و بانک مرکزی تعیین شده، قیمت سمعک را اعلام کنند. قیمت سمعک تا زمان اعلام نرخ جدید ارز، تقریباً ثابت می‌ماند.

سمعک‌های موجود در کشور همگی دولتی هستند. یعنی با ارز دولتی وارد می‌شوند. به همین دلیل برای تمام متقاضیان حتی کسانی که مشمول بیمه نیستند، سمعک با نرخ دولتی تجویز می‌شود.

کسانی هم که تحت پوشش بیمه هستند، در صورت تهیه و خرید می‌توانند بخشی از هزینه را از طریق بیمه مربوطه خود دریافت کنند. به‌عبارتی‌دیگر بیمه سمعک به کسانی که تحت پوشش بیمه‌های دولتی یا خصوصی هستند، با ارائه مدارک ، بخشی از هزینه خرید سمعک را به بیمه شده خود، پرداخت می‌کند.

اما يكسري از وسايل همراه با سمعك همچون مواد اوليه قالب سمعك، باتري سمعك، گيره نگهدارنده سمعك و وسايل مصرفي با قيمت آزاد محاسبه مي شود و با افزايش قيمت ارز قيمت آنها هم افزايش مي يابد.

متاسفانه به دلیل تحریم و نبود ارز حمایتی دولت، از اواسط سال2020  هیچ سمعکی به کشور وارد نشده است. از این رو قیمت مشخصی برای این نوع سمعک وجود ندارد.

شما می توانید جهت اطلاع دقیق از قیمت و خرید انواع سمعک دولتی با شماره های مرکز شنوایی سنجی و سمعک مهر تماس بگیرد.

قیمت ارزان ترین سمعک در سال 1402  از حدود 2 میلیون تومان آغاز می شود. این محصولات از ابتدایی ترین سطح فناوری پردازشی برخوردارند.

قیمت ارزان ترین سمعک

قیمت ارزان ترین سمعک در سال 1402  از حدود 2 میلیون تومان آغاز می شود. این محصولات از ابتدایی ترین سطح فناوری پردازشی برخوردارند.

البته شما می توانید با خرید سمعک آنالوگ ، این هزینه را به نصف برسانید؛ اما بهتر است بدانید این مدل سمعک ها از رده خارج شدند و جای خود را به سمعک های دیجیتال داده اند.

توجه نماید ارزان بودن این محصولات به معنی ضعیف بودن و یا بد بودن آن نیست. محصولات دارای قیمت کم همانند سایر تولیدات دارای گارانتی معتبر هستند.

همانطور که در قسمت های قبلی به آن اشاره کردیم؛ سمعک باید براساس نیاز شما خریداری شود نه براساس قیمت و تکنولوژی بکاررفته در آن.

در سال های گذشته سمعک آنالوگ ارزانترین محصول کمپانی ها به شمار می رفت که قیمت آن بین 1 الی 5/1میلیون تومان برآورد می شود اما با پیشرفت تکنولوژی محصولات آنالوگ از رده خارج شده است و به جای آن از سمعک های دیجیتال ساده استفاده می گردد.

 مزیت محصولات دیجیتال قابل تنظیم بودن آن است. همچنین پردازنده دیجیتالی بین صداهای مختلف تفاوت قائل می شود و هر کدام را متناسب با کم شنوایی کاربر تقویت می کند.

همچنین بسیاری از این دستگاه ها همانند مدلهای پیشرفته دارای پوشش نانو ضدآب هستند.

از رایج ترین سمعک های ارزان در بازار می توان به:

  1. سمعک ریساند VEA        
  2. سمعک زیمنس مدل مدل PX2
  3. سمعک STF برند A&M
  4. سمعک ARENA برند رکستون آلمان

فروشگاه آنلاین سمعک مهر

بخش فروشگاه آنلاین کلینیک شنوایی سنجی و سمعک مهر در جهت رفع نیاز مشتریان و ایجاد دسترسی آسان و سریع به محصولات و اطلاع از قیمت ها به صورت آنلاین طراحی شده است. جهت مشاهده محصولات و قیمت ها بر روی لینک روبرو کلیک کنید

قیمت سمعک ضد آب چقدر است؟

قیمت سمعک های ضدآب به دلیل قابلیت بکاررفته در مقایسه با دیگر سمعک ها کمی گرانتر است.

برای ضدآب کردن لایه هایی از نانو روی سطح بیرونی و همچنین سیم کشی های الکترونیکی سمعک کشیده می شود که نقش دافع برای مولکول های آب خواهد داشت. سیستم ضد آب به قدری مهم است که امروزه برخی از برند ها در تمام تولیدات خود این قابلیت را اضافه کرده اند. فرد با استفاده از سمعک ضدآب می ‌تواند با خیال راحت به انجام فعالیت ‌هایی که باعث تعریق بیشتر می شوند بپردازد و همینطور از بارش باران و برف نگرانی نداشته باشد.

با اینکه در خرید این نوع سمعک ها باید هزینه بیشتری را پرداخت می کنید؛ اما با خیال راحت می توانید به انجام فعالیت هایی که باعث تعرق می شود بپردازید.

از آنجایی که عوامل مختلفی در تعیین قیمت سمعک ضد آب تاثیرگذار است, از این رو ممکن است  در هنگام خرید سمعک ضدآب با رقم های بین 3الی 20میلیون و یا حتی بیشتر مواجه شوید.

از مهم ترین عوامل تاثیرگذار در قیمت سمعک ضدآب:

درجه مقاومت یا IP

 اگر برروی سمعک ها دقت کنید؛ روی تمام سمعک ها عددی دو رقمی به عنوان IP سمعک هک شده است. قسمت یکان این عدد مقاومت در برابر آب را نشان می دهد و قسمت دهگان آن مقاومت در برابر گرد و غبار را نشان می دهد.

 معمولاً سمعک هایی که IP57، IP67 و IP68 دارند، در برابر آب دوش و ریزرش مختصر آب مقاوم هستند. آی‌ پی و مقدار مقاومت نفوذ ناپذیری در تعیین قیمت سمعک ضدآب بسیار موثر است.

برند سازنده

یک عامل دیگر که در تعیین هزینه خرید سمعک ضدآب موثر است، برند تولید کننده می باشد. هر برند سازنده سمعک از پروتوکل های ساخت و فناوری های خاصی هم در مدل های ضدآب خود استفاده می کند که می تواند هزینه نهایی را تغییر دهد

تکنولوژی بکاررفته در سمعک

تکنولوژی بکاررفته یکی از اصلی ترین عوامل تاثیرگذار در قیمت سمعک است؛ که این عامل در قیمت سمعک های ضد آب نیز تاثیر بسزایی دارد.

برای مثال در صورتی که یک مدل علاوه بر ضدآب بودن از قابلیت وایرلس و استریم صدا برخوردار باشد؛ این سمعک دارای هزینه بسیار بیشتری نسبت به سمعک ضدآب معمولی است.

قیمت انواع سمعک براساس سایز و ظاهر

سمعک ها از نظر محل قرارگیری در گوش و همچنین طراحی بدنه به دو دسته کلی ( پشت گوشی، داخل گوشی ) تقسیم بندی می شوند. ما در این بخش سعی داریم شما را با قیمت انواع سمعک های داخل گوشی، نامرئی و پشت گوشی آشنا کنیم.

انواع سمعک براساس ظاهر آن

سمعک پشت گوشی (BTE)

سمعک رسیور داخل مجرا ( RIC )

سمعک داخل کانال یا ( ITC )

سمعک نامرئی( IIC )

سمعک کاملا داخل مجرا ( CIC )

قیمت سمعک نامرئی

سمعک های نامرئی یا IIC  یکی از کوچکترین سمعک های موجود در جهان هستند که کاملا در داخل مجرای گوش قرار می گیرند.

به دلیل ساختار و تکنولوژی بکاررفته در سمعک های ضدآب، باید برای خرید سمعک های نامرئی هزینه بیشتری نسبت به سمعک پشت گوشی پرداخت کنید.

قیمت سمعک نامرئی بسته به عوامل مختلفی همچون نوع پردازشگر و سطح تکنولوژی، مبلغی بین 8میلیون تومان الی 20میلیون تومان برآورد می شود. البته در تعیین قیمت این نوع سمعک، میزان سطح شنوایی و ویژگی های گوش بیمار را نیز باید درنظر گرفت.

نکات مهم در هنگام خرید سمعک نامرئی:

  1. برای استفاده از این سمعک ها مجرای گوش شما باید شرایط ویژه ای داشته باشد
  2. افت شنوایی شما باید دارای مقدار مشخصی باشد تا سمعک بتواند آن را پوشش دهد
  3. در هنگام انتخاب سمعک نامرئی حتما از برندهای درجه یک خریداری نماید.
  4. توجه نماید این نوع سمعک برای سالمندان و کودکان مناسب نمی باشد
  5. سمعک های نامرئی به مراقبت و نظافت بیشتری احتیاج دارند.

قیمت سمعک پشت گوشی

سمعک های پشت گوشی یکی از رایج ترین و پرکاربرد ترین سمعک های موجود در بازار هستند که در قسمت بالایی گوش خارجی و درست پشت گوش قرار می گیرد و صدا را از طریق تیوبی به درون گوش منتقل می کند.

سمعک های پشت گوشی در مقایسه با سمعک های نامرئی و داخل گوشی از قیمت مناسبتری برخوردارند؛ به همین دلیل امروزه به یکی از پرفروش ترین مدل های روز دنیا تبدیل شده اند.

قیمت سمعک های پشت گوشی بسته به عوامل مختلفی همچون موارد زیر متفاوت است:

  1. کمپانی سازنده
  2. نوع پوسته و قالب سمعک
  3. خدمات پس از فروش و گارانتی
  4. قابلیت وایرلس و تکنولوژی بکاررفته در آن

به صورت میانگین و بدون در نظرگرفتن عواملی که در قسمت بالا به آن اشاره شد؛ قیمت سمعک های پشت گوشی چیزی بین 3الی 15میلیون می باشد.

نکته مهم:

قیمت سمعک پشت گوشی هوشمند نسبت به مدل های آنالوگ و دیجیتال معمولی بالاتر است. همچنین وجود سیستم وایرلس و وسایل جانبی می تواند در هزینه نهایی سمعک شما اثر گذار باشد. از این رو جهت اطلاع دقیق از قیمت انواع سمعک پشت گوشی با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

قیمت سمعک داخل گوشی

سمعک های داخل گوشی به گروهی از سمعک ها گفته می شود که تمام قطعات آن در داخل کانال گوش قرار می گیرند. این سمعک ها بر اساس قالب گرفته شده از گوش و بر اساس ویژگی های فیزیکی مجرای گوش ساخته می شود.

جنبه زیبایی و دیده نشدن سمعک، در معرض باد نبودن، کاهش فیدبک و …از مهم ترین مزایای سمعک های داخل گوشی است که باعث شده این سمعک ها به پرطرفدارترین و پرفروش ترین مدل ها در سال 2023 تبدیل شود.

قیمت تقریبی سمعک های داخل گوشی بدون در نظر گرفتن عوامل تاثیرگذار در قیمت آن، چیزی حدود 7میلیون تومان برآورد می شود. در ادامه بیشتر در مورد عوامل تاثیرگذار بر قیمت سمعک های داخل گوشی توضیح می دهیم.

از انواع محصولات داخل گوش می توان به سمعک نامرئی، داخل گوشی  CIC، سمعک داخل گوشی  IIC، داخل گوشی فول شل و مدل های داخل گوشی کانال ITC اشاره کرد. هر کدام از این مدل ها دارای ویژگی ها و قیمت های متفاوتی هستند.

یکی از مهم ترین عوامل تاثیرگذار در قیمت سمعک های داخل گوشی، تکنولوژی بکاررفته در آنهاست. کاملا روشن است که هر چه سمعک مجهزتر و الگوریتم های پردازشی به روز تری داشته باشد، مسلما از قیمت بالاتری نیز برخوردار خواهد بود.

سمعک داخل گوشی مانند معمولا در سه سطح تکنولوژی به بازار عرضه می شود که جدیدترین و پیشرفته ترین مدل آن یعنی محصولات داخل گوشی premium از بالاترین سطح قیمتی برخوردار هستند.

قیمت سمعک جیبی

سمعک جیبی یکی از قدیمی ترین مدل های سمعک می باشند که همچون دیگر سمعک ها از قطعات مختلفی مثل میکروفون و تقویت کننده تشکیل شده اند اما با این تفاوت که تمام این قطعات در داخل جیب و یا متصل به لباس قرار می گیرند.

علت نامگذاری این سمعک ها قرار گرفتن آنها  بر روی لباس یا داخل جیب است و مثل دیگر سمعک ها روی گوش قرار نمی گیرند.

سمعک های جیبی صدای تقویت شده را از طریق سیم به گوش منتقل می کنند.

سمعک ria 2 اتیکن

قیمت سمعک براساس تکنولوژی

نوع دیگر تقسیم بندی سمعک براساس تکنولوژی بکاررفته در آنهاست؛ما نیز در این بخش سعی داریم شما را با قیمت انواع سمعک ها براساس تکنولوژی آنها آشنا کنیم.:

قیمت سمعک آنالوگ

سمعک های آنالوگ به دلیل سیستم پردازشی پایین، کلیه صداهای رسیده را تقویت کرده و همه اصوات را به یک اندازه تقویت می کند؛ این نوع سمعک ها تفاوتی برای صداهای دریافتی و نویز محیطی قائل نیستند.

محصولات آنالوگ ارزان ترین سمعک های موجود در بازار هستند؛ و قیمت آنها از حدود 500 هزار تومان آغاز می شود. البته امروزه با توجه به ویژگی های منحصر به فرد سمعک های دیجیتال و راحتی و کیفیت بسیار بالایی که این سمعک ها برای کاربران فراهم میکنند، تقریبا سمعک های آنالوگ به دست فراموشی سپرده شده اند و جای خود را به سمعک های دیجیتال داده اند.

قیمت سمعک دیجیتال

سمعک های دیجیتال، با فناوری جدیدتر و قابلیت بیشتر نسبت به سمعک های آنالوگ به بازار عرضه شدند. این سمعک ها دارای پردازشگر DSP می باشند که باعث عملکرد بهتر سمعک می شود.

در سمعک دیجیتال صدا از طریق میکروفن دریافت می شود و توسط پردازنده هایی که در سمعک به کار گرفته شده پردازش می شود و در نهایت توسط سیگنال هایی به مغز می رسد.

در سمعک های دیجیتال برخلاف سمعک های آنالوگ همه ی اصوات به یک اندازه تقویت نمی شوند. میزان تقویت اصوات گفتاری نسبت به نویز محیط بیشتر است و همین موضوع باعث افزایش نسبت سیگنال به نویز و در نتیجه درک گفتار ساده تر می شود.

سمعک های دیجیتال قیمت های متفاوتی دارند و اساس تعیین این قیمت ها بر کارایی نوع تکنولوژی و مدل آن ها می باشد.

قیمت خرید سمعک دیجیتال از حدود یک میلیون تومان شروع می شود. هرچه سطح تکنولوژی و کیفیت ساخت این محصولات بیشتر باشد، هزینه آن هم بیشتر است.

قیت سمعک هوشمند

به سمعک هایی که تمام پردازش های مربوط به سمعک در آن به صورت اتوماتیک انجام می گیرد و کاربر دخالتی در تنظیمات آن ندارند؛ سمعک های هوشمند می گویند. این نوع سمعک ها از نسل سمعک های دیجیتال هستند که با شرایط و محیط های شنیداری مختلف قابل تطبیق می باشند.

سمعکی که بتواند بر اساس شرایط مختلف فعالیت خود را تغییر بدهد بدون شک دارای تکنولوژی پیشرفته ای است. زیرا این همان کاری است که مغز انسان انجام میدهد، بدون آنکه فرد متوجه شود. سمعک هوشمند با الگوبرداری از مغز انسان، عملکرد مدارات مختلف خود را بر اساس شرایط محیط تغییر داده و در هر محیط بر اساس نیاز کاربر آنها را به کار می گیرد.

این تکنولوژی بقدری کارآمد است که اگر فردی داراي سمعک هوشمند وارد محيط جديدي شود سمعک بصورت اتوماتيک آن را تشخيص ميدهد و به آرامي خصوصيات خود را با آن وفق ميدهد.

مسلما با چنین امکانات و تکنولوژی، قیمت سمعک های هوشمند بسیار بالاتر از دیگر سمعک ها خواهد بود. بسته به نوع تکنولوژی بکاررفته، برند سازنده و… قیمت سمعک های هوشمند به طور میانگین بین 5الی 20میلیون تومان می باشد.

البته لازم به ذکر است این قیمت، جدا از هزینه دستگاه های جانبی همچون ریموت و تی وی استریمر است.

حالا که از قیمت سمعک هوشمند اطلاع پیدا کردید؛ کمی هم با تکنولوژی بکاررفته در این نوع سمعک ها نیز آشنا شوید تا بدانید نسبت به هزینه ای که برای خرید این نوع سمعک پرداخت می کنید چه امکاناتی را دریافت خواهید کرد.

سمعک هوشمند نسبت به سایر انواع سمعک دارای سطح وسیع تر و پیشرفته تری از تکنولوژی هاست که از مهم ترین آنها می توان به:

  • قابلیت شنوایی دو گوشی
  • تقویت اختصاصی صدا در محیط های مختلف
  • تغییر برنامه به صورت خودکار
  • برخورداری از سیستم وایرلس ( به کمک این سیستم می توان به منایع صوتی از جمله تلویزیون، موبایل و آیپد متصل شد)
  • برخورداری از ریموت کنترل
  • دارای دستگاه رابط موبایل
  • کنترل و تنظیم سمعک به کمک اپلیکیشن موبایل
  • برخورداری از سیستم GPS یا مکان یابی
  • تنظیم از راه دور

قیمت سمعک وایرلس

سمعک های وایرلس از نسل سمعک های هوشمند هستند که در محصولات خود از قابلیت بی سیم و بلوتوث استفاده می کنند.

از طریق پلتفرم بلوتوث و بدون سیم، هر دو سمعک موجود روی گوش با هم ارتباط برقرار می‌کنند. بهره‌مندی از شنیداری دو گوش، باعث شنیدن صدا به طور طبیعی می‌شود؛ بنابراین این سمعک‌ها با قابلیت شگفت‌انگیز خود باعث بهبود عملکرد سمعک و بالابردن سطح زندگی فرد کم‌شنوا می‌شوند.

سمعک‌های بلوتوث دار که به آنها سمعک وایرلس دار نیز می‌گویند، علاوه بر ارتباط دوگوشی، امکان اتصال به هر نوع وسیله بلوتوثی مانند موبایل، تلویزیون و لپ‌تاپ و غیره را دارند.

قیمت سمعک های وایرلس یا بلوتوثی در سال 1402 بسته به سطح تکنولوژی آن متغییر است اما به طور میانگین عددی بین 10 تا 30 میلیون تومان است. لازم به ذکر است این قیمت گفته شده تقریبی بوده و عوامل زیادی بر هزینه سمعک وایرلس تاثیر دارند.

راه های ارتباط با کلینیک شنوایی سنجی و سمعک مهر

آدرس : تهران میدان هفت تیر ابتدای قائم مقام فراهانی نبش کوچه دوم پلاک 18 طبقه 4 واحد 20

شماره تماس: 86073630-021

ساعات کاری: شنبه تا چهارشنبه صبح ها از ساعت 9:30 الی 14 عصر ها ساعت 16 الی 19:30

قیمت انواع برندهای معتبر سمعک

امروزه شرکت ها و برندهای متنوعی در زمینه طراحی و ساخت سمعک فعالیت می کنند که هر کدام از این برندها حائز نقاط قوت و مزیتهای مختلفی نسبت به یکدیگر هستند.

قیمت برندهای مختلف سمعک با توجه به سال تولید و سطح تکنولوژی به کاررفته در آن متفاوت است؛ اگر به دلیل تنوع بالا ، انتخاب برایتان سخت است؛ با ما در بخش همراه باشید تا با قیمت انواع برندهای سمعک آشنا شوید.

قیمت سمعک ریساند در سال 1402

برند ریساند چهارمین تولیدکننده بزرگ سمعک در جهان است که در سال 1943 و در کشور دانمارک تاسیس شد. این برند که زیر مجموعه کمپانی برند GN HEARING  یا GNاست؛ در سراسر دنیا نمایندگی رسمی و فعال دارد.

این کمپانی کلیه محصولات خود را به استانداردهای روز دنیا از جمله استاندارد ضد آب و نسل دوم سیستم های وایرلس مجهز کرده است. از اولین کمپانی هایی که سیستم وایرلس را در جهت اتصال مستقیم به تلفن همراه به کار برده می توان به ریساند دانمارک اشاره کرد.

قیمت سمعک های ریساند بسته به سطح فناوری بکاررفته در آنها متفاوت است:

سطح پایه یا اقتصادی یا سطح ۳ در سمعک های ریساند: حدود 3الی 4 میلیون تومان

سطح متوسط یا سطح ۴ در سمعک های ریساند: حدود قیمت 8 میلیون تومان

سطح خوب یا سطح ۵ در سمعک¬های ریساند: حدود قیمت 12 میلیون تومان

سطح پیشرفته یا سطح ۷ در سمعک های ریساند: حدود قیمت 18 میلیون تومان

سطح عالی یا سطح ۹ در سمعک های ریساند: بازه قیمتی حدود 22 میلیون تومان

 

سمعک | قیمت سمعک در سال 1402

لازم به ذکر است تمامیه قیمت های اعلام شده برای انواع برندهای سمعک، تقریبی بوده و برای اطلاع دقیق در مورد قیمت انواع سمعک، با همکاران ما در کلینیک شنوایی سنجی و سمعک مهر در ارتباط باشید.

راه های ارتباط با ما:

تلفن تماس : 86073630-021

آدرس: تهران میدان هفت تیر ابتدای قائم مقام فراهانی نبش کوچه دوم پلاک 18 طبقه 4 واحد 20

قیمت سمعک زیمنس آلمان

سمعک زیمنس یا سیگنیا یکی از بزرگترین برند های تولید کننده سمعک در جهان است. این سمعک ها قبل از خرید توسط زیوانتوس در سال 2015 و ادغام در  WS Audiologyدر سال 2019، با نام تجاری زیمنس تولید می شدند.

به دلیل تنوع بالای این نوع سمعک، قیمت سمعک های زیمنس دارای مقادیر مختلفی است و به طور میانگین چیزی حدود 8میلیون الی 25 میلیون می باشد.

برای مشخص کردن قیمت مدل های مختلف سمعک زیمنس باید به سطح کاربردی و امکانات نگاه کرد. زیمنس علاوه بر محصولات پیشرفته و به روز، سمعک های اقتصادی با قیمت مناسب در رده های پایین تر را نیز برای کاربران با بودجه کمتر آماده کرده است.

جهت اطلاع بیشتر در مورد قیمت انواع سمعک های زیمنس با کارشناسان ما در ” کلینیک شنوایی سنجی و سمعک مهر” در ارتباط باشید.

سمعک زیمنس، برندی نام آشنا در زمینه تولید سمعک است که همین عامل بسیاری از افراد را به خرید آن ترغیب می کند. از مهم ترین مزایا و نقاط قوت سمعک های زیمنس می توان به:

  1. کیفیت ساخت بالا و متریال با کیفیت که عمر سمعک را طولانی و نیار به تعمیرات را کاهش می دهد
  2. قابلیت اتصالی وایرلس و بلوتوثی پیشرفته که با بالاترین سرعت و کیفیت عمل می کند
  3. وسایل جانبی کاربردی و با کیفیت مانند استریم لاین میک و استریم لاین تی وی
  4. نوآوری های بی شمار در زمینه سمعک مانند سمعک داخل گوشی شارژی و سمعک فوق نازک و کوچک استایلتو
  5. پشتیبانی و خدمات پس از فروش مناسب در سطح جهانی

قیمت سمعک ویدکس

سمعک ویدکس با بیش از نیم قرن تجربه، از پیشگامان طراحی و تولید سمعک‌های دیجیتال در دنیا می‌باشد. این کمپانی با بهره‌گیری از تکنولوژی مدرن و فن‌آوری روز دنیا گامی بزرگ در زمینه تولید سمعک های هوشمند وایرلس برداشته و با ارائه محصولات جدید و خدمات منحصربه‌فردش توانسته رضایت خاطر کامل کاربران را فراهم سازد.

در سال 2018، ویدکس و سیوانتوس (مالک برندهای سیگنیا، رکستون، اِی‌اِم و ادیوسرویس) با هم توافق کردند که سومین تولیدکننده بزرگ تجهیزات شنوایی به نام WS Audiology را تاسیس کنند.

قیمت سمعک ویدکس در سال 1401 از حدود 3 میلیون تومان شروع می شود؛ هنوز اطلاع دقیقی در مورد قیمت سمعک ویدکس در سال 1402 در دست نیست. برای اطلاعات بیشتر در مورد قیمت دقیق این نوع سمعک، با شماره های داخل همین صفحه تماس بگیرید.

قیمت سمعک رکستون

سمعک رکستون یکی از برندهای برجسته سمعک در جهان است که این شرکت در دهه 1950  توسط شرکت رستوندر در شهر زوریخ سوئیس تأسیس شد. بعدها شرکت زیمنس آلمان امتیاز شرکت رکستون را خریداری نموده و از آن پس سمعک رکستون به عنوان یکی از زیرمجموعه‌های شرکت زیمنس و زیر نظر آن شرکت فعالیت می‌کند. با این حال سمعک‌های زیمنس و رکستون کاملا یکی نیستند و هنوز دو برند جداگانه محسوب می‌شوند.

ركستون كه هم اكنون در بیش از 70 كشور جهان نمایندگی رسمی دارد، هدف بنیادی خود را محقق ساخته تا فناوری سمعك را در دسترس همه افراد نیازمند قرار دهد.

سمعک ها دارای ویژگی های متفاوتی از یکدیگر بوده و همین موضوع باعث اختلاف قیمت در هنگام خرید آنها میشود. اما بطور کلی، با توجه به ۳ردۀ پایین، متوسط و بالای سمعک های رکستون میتوان لیست قیمت سمعک رکستون را برای هر رده به صورت زیر اعلام کرد.

 رده پائین این گروه از سمعک از حدود 2میلیون

رده متوسط این نوع سمعک را از حدود ۳ میلیون تومان

 ردۀ بالای این گروه را از حدود ۶ میلیون تومان میتوان در نظر گرفت

سمعک مدل teneo

.

قیمت سمعک فوناک در سال 1402

برند فوناک از بهترین سمعک های حال حاضر دنیا است که در سال 1947 تاسیس شد.

انواع سمعک فوناک در چهار سطح تکنولوژی عرضه می شوند که شامل:

  1.  سمعک های رده پایه فوناک
  2.  سمعک های دیجیتال استاندارد
  3.  سمعک های هوشمند پایه
  4.  سمعک های هوشمند وایرلس

فوناک برای اشاره به استایل های مختلف سمعک هم از اسامی خاصی استفاده می کند. سمعک پشت گوشی استاندارد فوناک با نام Bolero، سمعک های پشت گوشی سوپر پاور با نام Naida، سمعک های داخل گوشی با اسم Virto و در نهایت مدل های رسیور داخل مجرای فوناک با نام Audeo شناخته می شوند.

قیمت سمعک فوناک نیز همچون دیگر برندها بسته به استایل و تکنولوژی بکاررفته در آن تعیین می شود. قیمت پایین ترین رده سمعک فوناک از حدود 3میلیون تومان آغاز شده و بالا رفتن تکنولوژی این عدد افزایش می باشد.

در این نوع سمعک، هزینه لوازم جانبی هم جداگانه محاسبه می شود

قیمت سمعک اتیکن در سال 1402

سمعک اتيكن(Oticon) در دهه اول سال قرن میلادی توسط آقای هنس دمانت تاسیس گردید. همسر هنس دارای کم شنوایی بود و او برای پیدا کردن راهی جهت بهبود کم شنوایی همسرش سمعک اتیکن را همراه با پسرش در کشور دانمارک تاسیس کرد.

امروزه شرکت اتیکن یکی از شرکتهای پیشرو در زمینه وسایل کمک شنوایی می‌باشد. همچنین شرکت اتیکن یکی از بزرگترین شرکت های در حال حاضر دنیا در تجهیزات شنوایی می‌باشد.

در حال حاضر قیمت سمعک اتیکن در بازار بسته به تکنولوژی و امکانات سمعک از حدود 3میلیون تومان به بالا آغاز می شود. برای کسب اطلاع دقیق از قیمت هر مدل سمعک اتیکن از طریق شماره های کلینیک شنوایی سنجی و سمعک مهر با ما در ارتباط باشید.

سمعک های اتیکن از جمله اقتصادی ترین سمعک های موجود در بازار هستند از معروفترین آنها می توان مدل روبی و مور اشاره کرد؛ این مدل سمعک ها که در سال 2020 به بازار عرضه شدند؛ از جمله سمعک های پیشرفته و اقتصادی هستند که در استایل های پشت گوشی و رسیور داخل مجرا عرضه شده و سمعک جدید مور هم مجموعه کاملی از آخرین تکنولوژی ها و فناوری های اتیکن است. قیمت  این نوع سمعک ها به بیش از 20میلیون می رسد.

سمعک های جدید 2020 اتیکن از قابلیت های اتصال مستقیم به آیفون، اتصال مستقیم به اندروید، پردازش گفتاری پیشرفته با کمک پلتفرم های پولاریس و ولوکس اتیکن، باطری قابل شارژ و پوشش ضدآب بهره می برند.

قیمت سمعک یونیترون در سال 1402

شرکت سمعک یونیترون فعالیت خود را در کانادا از سال ۱۹۶۴ در ایالات اونتاریا کانادا شروع کرد. کمپانی یونیترون در ۴۶ کشور از جمله ایران دارای نمایندگی انحصاری می باشد.

شرکت سمعک یونیترون در این سال‌ها محصولاتی با کیفیت به بازار عرضه کرده و از پیشگامان صنعت سمعک در میان کمپانی های مطرح دنیا بوده است.

کلینیک شنوایی سنجی و سمعک مهر ارائه دهنده تمامی مدل های برند یونیترون است و شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر با  همکاران ما در کلینیک در ارتباط باشید.

سمعک یونیترون کانادا طیف وسیعی از سمعک ها را شامل می شوند از سمعک های داخل گوشی نامرئی تا قویترین سمعک های پشت گوشی دنیا. هر چه تکنولوژی سمعک جدیدتر می شود قیمت آن نیز افزایش می یابد.

قیمت سمعک یونیترون کانادا در هر کدام از این گروه سمعک ها با هم متفاوت است. قیمت برآورد شده برای سمعک یونیترون، از حدود 5میلیون تومان آغاز می شود.

قیمت سمعک a&m در سال 1402

شرکت a&m یکی از تولیدکنندگان سمعک در کشور آلمان است که بیش از 100 سال قدمت دارد. سمعک‌های این شرکت به دلیل طراحی ایده‌آل، قیمت مناسب و اقتصادی و همچنین کیفیت عالی تقویت صدا، از محبوبیت بالایی در بین کاربران سمعک برخوردارند.

این شرکت که زیر مجموعه سیوانتوس به حساب می‌آید، طیف گسترده‌ای از سمعک‎ها را برای انواع اختلالات شنوایی شامل می‌شود.

شرکت a&m به دلیل وجود متقاضیان زیاد محصولاتش، در اکثر کشورهای دنیا نمایندگی دارد و برای افراد کم شنوا، سمعک‌های متنوعی با قدرت‌های گوناگون تولید کرده است.

قیمت سمعک های a&m  در سال 1402  از حدود 3میلیون تومان آغاز  شده و با بالاترین امکانات و تکنولوژی سمعک قیمت آن افزایش می یابد.

سمعک a&m از اولین سمعک‌هایی بودند که وارد بازار ایران شدند و از همان ابتدا به دلیل قیمت مناسب و کیفیت بالای محصولات، مورد استقبال کاربران زیادی قرار گرفتند

سوالات متداول

قیمت سمعک به عوامل مختلفی همچون برند سازنده، تکنولوژی بکاررفته، سایز و نوع سمعک و .. بستگی دارد.

اما اگر به هر دلیلی، به بالاترین تکنولوژی سمعک احتیاج دارید؛ باید برای خرید سمعک هزینه بیشتری را تقبل کنید و در چنین شرایطی پیشنهاد ما به شما، خرید گرانترین سمعک با آخرین تکنولوژی است که قیمت آن در سال 1402حدود بین 15 الی 30 میلیون برآورد می شود

قیمت ارزان ترین سمعک در سال 1402  از حدود 2 میلیون تومان آغاز می شود. این محصولات از ابتدایی ترین سطح فناوری پردازشی برخوردارند.

سمعک های پشت گوشی در مقایسه با سمعک های نامرئی و داخل گوشی از قیمت مناسبتری برخوردارند و قیمت آنها چیزی حدود 3الی 15میلیون می باشد.

قیمت سمعک برای کودکان

یکی از اصل ترین دغدغه والدینی است که برای کودک خود به دنبال سمعک هستند؛قیمت سمعک است. متاسفانه قیمت سمعک کودکان به دلیل تکنولوژی پیشرفته و امکانات بیشتر، نسبت به بزرگسالان بیشتر است.

مغز کودکان، از بدو تولد تا سه سالگی رشد سریعی دارد. از این رو استفاده از سمعک برای بهبود شنوایی و گفتار بسیار اهمیت دارد.

در انتخاب سمعک برای کودکان، علاوه بر قیمت باید فاکتورهای زیادی را بررسی نمود؛ زیرا انتخاب سمعک مناسب در کودکان، باعث بهبود عملکرد وی در مواجه با صداها شده و از نظر گفتاری و بهبود تحصیلی و … بسیار موثر خواهد بود.

قیمت سمعک مخصوص کودکان در برندهای مختلف معمولا از 5 میلیون تومان آغاز شده و بسته به عوامل مختلفی متفاوت است؛ از شایع ترین عوامل تاثیرگذار بر قیمت سمعک کودکان می توان به:

  • برند سازنده سمعک
  • تکنولوژی سمعک کودکان
  • قابلیت اتصال به FM و وایرلس
  • کیفیت ساخت بالا و دارای گارانتی
  • ضد آب بودن سمعک

از بهترین سمعک های حال حاضر دنیا برای کودکان، می توان به سمعک up smart  ریساند اشاره کرد؛ کمپانی ریساند یکی از بهترین برندهایی است که به صورت اختصاصی برای کودکان سمعک تولید کرده است.

ریساند UP Smart سمعک

قیمت سمعک برای وزوزگوش

سمعک های مخصوص وزوز گوش با داشتن برنامه وزوز و تولید صداهای مناسب با فرکانس و شدت وزوز سبب پوشش آن می شود که این صدا به مرور بر وزوز بیمار غلبه می کند.

برای بیماران با کم شنوایی و وزوز استفاده از سمعک بهترین گزینه می باشد؛ زیرا سمعک هم سبب جبران کم شنوایی و هم بهبود وزوز بیمار می شود.

از جدیدترین تکنولوژی های بکاررفته در سمعک برای درمان زنگ گوش، فناوری ناچ تراپی یا صدای معکوس برای کاهش وزوز و همینطور اصوات پوشاننده و نویز سفید است؛ این برنامه زیر نظر متخصص شنوایی و با توجه به تست شنوایی تنظیم می شود. در این سمعک صدای خاصی به مغز ارسال می شود که فرد آن را نمی شنود و بعد از یک الی سه ماه وزوز گوش حذف می شود.

قیمت سمعک های مخصوص وزوزگوش بسته به عوامل مختلفی همچون برند سازنده، نوع تکنولوژی بکاررفته، تعداد کانال و … متفاوت است؛ شما می توانید جهت اطلاع دقیق در مورد قیمت انواع سمعک های مخصوص وزوزگوش با همکاران ما در کلینیک سمعک مهر در ارتباط باشید.

قیمت سمعک بدون باتری یا شارژی

سمعک های قابل شارژ یا شارژی سمعک هایی هستند که باتری آن برخلاف مدل های غیرقابل شارژ در درون خود سمعک قرار گرفته، امکان تعویض باتری توسط خود کاربر وجود ندارد و تنها کاری که کاربر باید انجام دهد این است که به جای تعویض باتری، سمعک خود را هرشب قبل از خواب درون شارژر قرار دهد و صبح آن را بردارد. درست مثل یک گوشی موبایل!

سمعک های شارژی فقط در رده های سمعک های هوشمند و فراهوشمند عرضه می شوند و سمعک های رده پایین تر قابلیت شارژ شدن ندارند؛ به همین دلیل قیمت آن نسبت به سمعک های معمولی بیشتر است.

قیمت سمعک های شارژی یا بدون باتری با توجه به میزان تکنولوژی، کیفیت صدا و سال تولید در رنج قیمتی مختلفی عرضه می‌شود. حدود قیمت این نوع سمعک ها از حدود 5میلیون تومان آغاز می شود.

توجه داشته باشید در هنگام خرید سمعک های شارژی، هزینه شارژر جداگانه محاسبه می شود. شاید در نگاه اول گمان کنید؛ قیمت سمعک های شارژی خیلی بالاست؛ اما این نکته را در نظر بگیرید که با خریداری سمعک های قابل شارژ دیگر لازم نیست نگران هزینه باتری و تهیه مدام باتری های یکبار مصرف باشید.

نکات مهم در هنگام خرید سمعک

پس از بررسی قیمت انواع سمعک از نظر تکنولوژی و ظاهر آن، لازم است این نکته را یادآور شویم که در هنگام خرید سمعک تنها به قیمت سمعک توجه نکنید زیرا همانطور که در بخش های قبلی هم به آن اشاره شد؛ عوامل مختلفی در کیفیت و نوع سمعک تاثیرگذار است که شما باید در هنگام خرید به تمام این عوامل توجه فرماید.

پس در هنگام خرید سمعک علاوه بر قیمت و بودجه خود به چنین مواردی توجه نماید:

 

در نهایت پیشنهاد می شود انتخاب نوع سمعک را به ادیولوژیست خود بسپارید؛ زیرا متخصص ادیولوژیست با درنظر گرفتن تمام این شرایط، بهترین سمعک را برای شما انتخاب می کند.

یک متخصص شنوایی شناس کاربلد با درنظر گرفتن تمام عوامل، بهترین سمعک را برای شما انتخاب خواهد کرد.

از مهم ترین عواملی که متخصص شنوایی در هنگام تجویز سمعک، در نظر می گیرد؛ می توان به:

مقدار افت شنوایی فرد:

یکی از اصلی ترین عواملی که در انتخاب و خرید سمعک بسیار تاثیرگذار است؛ میزان افت شنوایی بیمار است؛ زیرا انتخاب نوع سمعک براساس میزان کم شنوایی انجام می شود؛ بدین صورت که اگر افت شنوایی خفیف تا متوسط دارید، میتوانید سمعک های ریزتری انتخاب کنید.

اما اگر افت شنوایی شما متوسط تا شدید باشد، چون به سمعک قدرتمندی نیاز دارید، اندازه سمعک بزرگتر می شود.

آناتومی گوش:

شنوایی شناس هنگام انتخاب سمعک برای شما به آناتومی گوش و وضعیت کانال گوش شما نگاه می کند و باتوجه به آن سمعک مناسب برای گوش شما انتخاب می کند.

زیرا در برخی موارد به دلیل باریک بودن کانال گوش امکان استفاده از سمعک داخل گوشی نیست.

سبک زندگی:

نوع و سبک زندگی یکی از مهم ترین نکاتی که باید در هنگام خرید سمعک به آن توجه کنید.

فردی که زندگی فعال دارد و با افراد مختلفی سروکار دارد، بایستی از سمعک های هوشمند استفاده کند؛ زیرا این نوع سمعک ها قادر به سازگاری با محیط های مختلف و پرسروصدا دارند. بدلیل هوشمند بودن سمعک، خود با توجه به محیط های مختلف مقدار صدای ورودی را کنترل می کند.

میزان ارتباطات فرد:

از خودتان بپرسید کجاها مشکل شنیدن دارید. آیا هنگام حرف زدن با دوستان و آشنایان مشکل دارید؟ در مکان های شلوغ به مشکل برمی خورید؟

شکل ظاهری سمعک:

طراحی سمعک فقط به موارد فنی سمعک برنمی گردد، بلکه به وضعیت ظاهری آن نیز مرتبط است.

بعضی افراد دوست ندارند در محیط های عمومی سمعک ها در معرض دید باشد و ترجیح می دهند از سمعک های نامرئی استفاده کنند. تنوع سمعک ها بسیار زیاد است و مطمئنا پیدا کردن یک سمعک با سلیقه شما کار دشواری نیست.

وضعیت سلامتی بیمار:

برای مثال داشتن مشکلاتی چون کم بینایی یا لرزش دست در انتخاب استایل سمعک حائز اهمیت هستند. افرادی که از لحاظ بینایی و لرزش دست مشکلاتی دارند، سمعک های پشت گوشی برای آنها انتخاب بهتری است.

انتظار بیمار:

یکی از مهم ترین موارد در انتخاب سمعک مناسب، انتظار بیمار است. بسته به انتظاری که بیمار دارد ادیولوژیست میتواند انتخاب های بیمار را مشخص کند.

گاهی برای فردی ظاهر سمعک بیشتر از شنوایی اهمیت دارد و بالعکس. باید فراموش نکنیم که انتظار بیمار در انگیزه او برای استفاده از سمعک تاثیر بسزایی در خرید سمعک دارد.