سمعک شارژی| قیمت سمعک شارژی در سال 1402

سمعک شارژی چه نوع سمعک هایی هستند؟

سمعک های قابل شارژ یا شارژی سمعک هایی هستند که باتری آن برخلاف مدل های غیرقابل شارژ در درون خود سمعک قرار گرفته، امکان تعویض باتری توسط خود کاربر وجود ندارد و تنها کاری که کاربر باید انجام دهد این است که به جای تعویض باتری، سمعک خود را هرشب قبل از خواب درون شارژر قرار دهد و صبح آن را بردارد. درست مثل یک گوشی موبایل!

سمعک های شارژی فقط در رده های سمعک های هوشمند و فراهوشمند عرضه می شوند و سمعک های رده پایین تر قابلیت شارژ شدن ندارند. مهمترین ویژگی آنها کیفیت گفتار بسیار بالا و همچنین عدم نیاز به تعویض باتری می باشد.

تا سال 2020 میلادی، سمعک های شارژی فقط در مدل پشت گوشی موجود بوده و سمعک داخل گوشی شارژی وجود نداشت. کمپانی سمعک استارکی در سال 2020 نخستین سمعک داخل گوشی شارژی را وارد بازار کرد. اخیرا” نیز شرکت زیمنس سمعک شارژی داخل گوشی را تولید کرده است؛ اما سایر شرکت ها فقط مدل پشت گوشی این سمعک های فوق العاده را تولید می کنند.

در اغلب سمعک های قابل شارژ با 5ساعت شارژ مدام باتری، به طور متوسط میتوان به مدت 15 تا 20ساعت از سمعک استفاده کرد.

با اینکه استفاده از سمعک های قابل شارژ بسیار راحتر از سایر سمعک هاست اما برای افزایش طول عمر این نوع سمعک ها بهتر است به این نکات توجه ویژه داشته باشید:

  • به هیچ عنوان سمعک ها را در محیط های گرم و نزدیک وسایل داغ نگه ندارید
  • تا حدامکان برای شارژ سمعک از شارژر های استاندارد و شرکتی استفاده کنید
  • از وارد شدن ضربه و آسیب فیزیکی به شارژر باتری جلوگیری به عمل بیاورید.

قیمت سمعک شارژی

قیمت سمعک شارژی بسته به عوامل مختلفی همچون برند سازند، قابلیت ها و تکنولوژی های بکاررفته در آن و قدرت پردازش متفاوت است و عددی بین 5الی 15 میلیون برآورد می شود.

اگرچه ممکن است باتری های قابل شارژ قیمت اولیه بالاتری داشته باشند اما با مزایایی که دارند معقول به نظر می رسند.

همچنین نوع و ظرفیت باتری نیز بر روی قیمت سمعک قابل شارژ تاثیر می گذارد. شما می توانید با مراجعه به ادیولوژیست سمعک متناسب با میزان و نوع کم شنوایی و همچنین سن و شرایط زندگی خود را بیابید.

برخلاف تصور عموم، هزینه‌های سمعک‌های قابل شارژ نسبت به سمعک‌های با باطری یک‌بار مصرف بیش‌تر می‌باشد. چون قیمت پایه شارژها ممکن است بالا باشد و هزینه بیش‌تری را به بیمار تحمیل کند؛ اما با محاسبه قیمت باطری سمعک و هزینه های در طول استفاده از سمعک به بیمار اعمال می شود؛ این هزینه کاملا معقول و منطقی است.

معایب و مزایای سمعک های قابل شارژ

سمعک های شارژی به دلیل راحتی در استفاده از آنها امروزه به یکی از محبوبت ترین سمعک ها در جهان تبدیل شده است. سمعک های شارژی دارای مزایای متعددی هستند که  از مهم ترین آنها می توان به:

از مهم ترین معایب سمعک های قابل شارژ می توان به:

راحتی بسیار زیاد کاربر

مزیت اصلی سمعک های شارژی راحتی بسیار زیاد کاربر است چون این نوع سمعک ها، دیگر نیازی به تعویض باتری ندارند. سمعک های قابل شارژ را می توان چند صد بار تخلیه و دوباره شارژ کرد، به گونه ای که فقط هر یک تا سه سال باید باتری را عوض کرد.

هزینه کمتر نسبت به سمعک های غیرقابل شارژ

با خریداری سمعک های قابل شارژ دیگر لازم نیست نگران هزینه باتری و تهیه مدام باتری های یکبار مصرف باشید.

قابلیت شارژ سریع سمعک ها و استفاده در مواقع ضروری

کاربران گرامی به راحتی می توانند سمعک‌های خود را در شارژر قرار دهند، و صبح آن‌ها را برداریند و استفاده کنند. با چهار الی پنج ساعت شارژ می توان 15الی 20ساعت از سمعک استفاده نمود.

قابل استفاده برای سالمندانی که قادر به انجام کارهای ظریف نیستند

بزرگ ترین مشکل برای بسیاری از کاربران، تعویض باتری در سمعک معمولی است چون نیاز به مهارت حرکتی ظریف برای تعویض باتری از سوی کاربر دارد. باتری های قابل شارژ در سمعک شارژی این مشکل را حل کرده اند.

به حداقل رسیدن مشکل شکستگی و خرابی سمعک

در این نوع سمعک ها دیگر مشکل شکسته و خراب شدن درب باتری سمعک در اثر اشتباه قرار دادن باتری درون آن پیش نمی آید.

 

 

از مهم ترین معایب سمعک های قابل شارژ می توان به:

بدنه یکپارچه سمعک

وقتی از سمعک استفاده می‌کنید اگر باتری قابل‌شارژ آن تمام شود، نمی‌توانید از باتری یک‌بار مصرف عادی استفاده کنید. هنگامی که باتری لیتیوم-یون به پایان عمر خود برسد (4 تا 5 سال)، کاربر نمی‌تواند آن را تعویض کند- نیاز به تعویض توسط شرکت تولیدکننده است.

محدودیت‌ توان

اگر انتقال صدا از سایر دستگاه‌ها به سمعک زیاد انجام شود، به‌عنوان نمونه از تلفن همراه، احتمال دارد باتری قابل‌شارژ زودتر از 24 ساعت تخلیه شود.

بزرگ بودن اندازه سمعک

باتری های قابل شارژ بزرگتر از باتری‌های سمعک یک‌بار مصرف روی-هوا (zinc-air) هستند؛ و همین عامل باعث می شود که سمعک کمی بزرگتر ‌شود- اگرچه هنگام استفاده از نظر راحتی در پشت گوش با هم تفاوتی ندارند.

ایمنی پایین این باتری ها

برخی از باتری های قابل شارژ سمعک همچون  باتری لیتیوم-یون سمی هستند، و سمعک‌ها برای بلع به اندازه کافی کوچک هستند، و این خطر بالقوه‌ای برای کودکان و حیوانات خانگی ایجاد می‌کند. علاوه بر این، باتری لیتیوم-یون در صورت آسیب‌دیدگی شدید ممکن است آتش بگیرد.

انواع سمعک های قابل شارژ

سمعک های قابل شارژ در دونوع باتری دار و بدون باتری طراحی شده اند که شامل:

سمعک های شارژی لیتیوم یون

باتری این نوع سمعک ها در خود سمعک پلمپ شده و امکان تعویض آن وجود ندارد. سمعک شارژی لیتیوم یون از قانون استاندارد یک بار شارژ در طول روز تبعیت می‌کند و اتصال آن به شارژر نیز بسیار راحت است. نکته ی مهم در استفاده از این سمعک ها این است که لیتیوم ماده ای اشتعال زا و سمی است پس نگهداری از محفظه سمعک بسیار مهم است.

سمعک شارژی بدون نیاز به باتری

سمعک‌های شارژی بدون نیاز به باتری، اغلب یک محفظه برای شارژ دارند که کافیست کاربر سمعک را دقیقاً به همان شکلی که روی گوش قرار می‌دهد روی محفظه نیز قرار دهد. این بخش مانند منبع الکتریکی به پریز برق متصل می‌شود و فرایند شارژ آغاز می‌گردد. استفاده از این نوع از سمعک برای افراد سالمندبسیار ساده و راحت است.

سمعک های شارژی نقره روی

ترکیب دو فلز نقره و روی نوع جدیدی از باتری‌های قابل شارژ را بوجود آورده است. شرکت ZPower ایده جدیدی را به بازار آورد که در آن سمعک‌های عادی می‌توانند از باتری شارژی استفاده کنند، این سیستم‌ها به عنوان یک محصول مونتاژشده به فروش نمی‌رسند.

سمعک های شارژی با باتری قابل شارژ

بخش باتری و تغذیه سمعک در این نوع سمعک‌ها پلمپ نیست، یعنی یا سمعک عادی با باتری جدید و قابل شارژ هستند یا سمعک شارژی که بخش باتری آن باید به شکل جداگانه شارژ شود. اگر کاربر به هر دلیلی باتری سمعک قابل شارژ را به شارژ متصل نکند، کافیست از یک باتری دیگر استفاده کند.

سمعک شارژی ریساند

بهترین سمعک شارژی در سال 1402

برندهای مختلفی در زمینه تولید سمعک های شارژی فعالیت دارند اما در این میان برخی از برندها، نسبت به دیگر کمپانی ها از مزایای بیشتری برخوردارند.

سمعک ریساند مدل 6 Linx QuattroL T ( پیشرفته ترین سمعک شارژی در دنیا)

سمعک Linx Quattro  از محصولات جدید ریساند است که در سال 2018 به بازار عرضه شد؛ این نوع سمعک ها یکی از پیشرفته ترین مدل ها از محصولات اسمارت سری لینکس میباشد.

این سمعک یکی از پیشرفته ترین سمعک های شارژی در دنیا شناخته شده است؛ سمعک linx quattro حتی با وجود ارتباطات وایرلس و اشتراک اطلاعات می تواند انرژی مورد نیاز برای بیش از یک روز را فراهم کند

از مهم ترین ویژگی های این نوع سمعک ها می توان به مواردی همچون:

قابلیت اتصال مستقیم به گوشی های آیفون MFi

قابل اتصال مستقیم به گوشی های اندروید ASHA

مقاومت در برابر آب و گرد و غبار و سمعک ضدآب

پیشرفته ترین سمعک قابل شارژ

کنترل سمعک از طریق برنامه موبایل resound Smart 3D

قابلیت تنظیم از راه دور توسط شنوایی شناس

سیستم مدیریت و پوشش وزوز پیشرفته

سمعک شارژی اتیکن

سمعک opn s اتیکن

شرکت اتیکن، مدل محبوب opn خود را در سال 2016 معرفی کرد و در سال 2019  با عرضه سمعک opn s به بازار، پیشرفته ترین امکانات را در اختیار استفاده کنندگان قرار داد.

سمعک شارژی اتیکن در نسل جدید گسترش زیادی پیدا کرده اند و اتیکن در حال برنامه ریزی برای ارائه سمعک های قابل شارژ بیشتر است.قابلیت شارژ سریع باطری لیتیوم یون اتیکن می تواند برای کاربران فعال بسیار موثر باشد.

شارژ کامل مدل های Opn S  قابل شارژ، سه ساعت طول می کشد؛ در صورت لزوم، با 30 دقیقه شارژ می توان شش ساعت از سمعک استفاده کرد.

اتیکن ادعا می کند فناوری باتری یون لیتیوم در سمعک های قابل شارژ این کمپانی می تواند امکان یک روز استفاده کامل از سمعک با اتصال بی سیم و استفاده از بلوتوث را فراهم کند.

از دیگر سمعک های قابل شارژ اتیکن می توان به مدل  Ruby اشاره کرد.

سمعک شارژی فوناک

سمعک Phonak AudeoB _R( اولین سمعک های شارژی در دنیا)

سمعک فوناک مدل  Phonak AudeoB _R جزو اولین سمعک های قابل شارژ هستند که به بازار معرفی شدند.

به لطف خروجی مداوم فناوری باتری لیتیوم یون، کاربران با هیچ یک از مشکلات مذکور که مدل های قدیمی را محدود کرده بودند، روبرو نخواهند شد.

سمعک های قابل شارژ نسل جدید این کمپانی به راحتی می توانند یک روز کامل (تا 24 ساعت) دوام آورند.

این مدل از سمعک فوناک از نوع Ric بوده و قابلیت اتصال به گوشی‌های همراه و وسایل جانبی را نیز دارند. این سمعک در تکنولوژی مختلف (۳۰،۵۰،۷۰،۹۰) برای رفع نیاز کاربران کم‌شنوا به بازار عرضه‌شده است.

مشخصات سمعک های شارژی Phonak AudeoB _R

  • شارژ کامل در عرض ۳ ساعت
  • ۳ ساعت استفاده از سمعک با نیم ساعت شارژ
  • ۲۴ ساعت استفاده از سمعک همراه با ۸۰ دقیقه پخش مستقیم بلوتوثی صدا با شارژ کامل
  • حداقل ۶ سال عمر مفید باتری سمعک
  • شارژر قابل حمل کوچک
  • جعبه شارژر قابل حمل و کوچک فوناک با سری  USB-C ، یک شارژر جمع و جور برای دو سمعک Audéo R و Audeo RT می باشد.

از دیگر سمعک های قابل شارژ برند فوناک می توان به مواردی همچون:

سمعک فوناک مدل Audeo Paradise

سمعک فوناک مدل Audeo Marvel

سمعک شارژی سیگنیا

سمعک‌های Styletto سیگنیا ( سمعک شارژی+ پاور بانک)

Styletto نسل جدید کمپانی سیگنیا است که در اواخر سال 2019 معرفی شده است. این سمعک حقیقتا انقلابی در کیفیت و طراحی ظاهری می باشد.

به واسطه ظرافت های ظاهری بسیار شگفت انگیز، راحتی استفاده، کیفیت گفتاری بسیار بالا، تجربه شنوایی فوق العاده ای را برای کاربران به وجود آورده است.

یکی از ویژگی های خوبی که در سمعک Styletto به کار رفته است این است که شارژر این سمعک به عنوان پاوربانک هم عمل می کند، یعنی در مواقعی که به پریز برق دسترسی ندارید شارژر سمعک می تواند چندین بار سمعک را فول شارژ کند.

این سمعک در حالت فول شارژ شدن می تواند به مدت 19 ساعت کار کند. اگر به مدت نیم ساعت شارژ شود، می توان تا 5 ساعت از آن استفاده کرد.

طبق گفته‌ی زیمنس با شارژ کامل این سمعک کاربر تا بیست و چهار ساعت می‌توانند از آن استفاده نمایند.

مدل Charge and go- Motion  از دیگر مدل های برند زیمنس است که جزو سمعک های شارژی است.

سمعک Moxi fit R یونیترون ( کوچکترین سمعک شارژی در جهان)

سمعک  Moxi fit R  از برند یونیترون یکی از کوچکترین و در عین حال بهترین سمعک های قابل شارژ در جهان است که از تمام ویژگی های یک سمعک خوب برخوردار می باشد.

این نوع سمعک دارای باطری قابل شارژ میباشد و شما به راحتی میتوانید یک سمعک بسیار خوب با تمام قابلیت هایی که برای یک شنوایی شفاف لازم دارید را در اختیار داشته باشید.

از مهم ترین مشخصات سمعک Moxi fit R یونیترون می توان به مواردی همچون:

  • با یک بار شارژ در طول شب و هنگام خوابیدن دیگر تا 24 ساعت نیازی به شارژ دوباره سمعک ندارید.
  • یک باتری قابل شارژ که بعد از یک سال تمام می شود به جای 100 باتری سنتی
  • برخورداری از باتری قابل شارژ 100٪ قابل بازیافت
  • ساده ترین و کوچکترین سمعک با طراحی بی نظیر و زیبا
  • به کمک این نوع سمعک ها در هنگام گفت و گو با افراد دیگر مشکلی در شنیدن اصوات را ندارید
  • برای مکالمه مستقیم با تلفن هیچ مشکلی برای اتصال به سمعک ندارید.