خرید سمعک دولتی

خرید انواع سمعک با نرخ دولتی

فهرست مطالب

در کلینیک شنوایی سنجی و سمعک مهر تمامی سمعک‌های دولتی از هر نوعی پشت‌گوشی، داخل گوشی و نامرئی از برندهای معتبر چهار کشور تولیدکننده سمعک وارد می‌شوند.

سمعک دولتی چیست؟

از آنجایی که سمعک یک کالای وارداتی است پس دولت همه ساله بودجه ای را برای واردات آن تخصیص می دهد؛ به علت قيمت بالاي سمعك ها  (علت اصلی آن تكنولوژي بالاي اين سمعك ها است) دولت هرساله ارزدولتی را به این بخش اختصاص می دهد.

ارز دولتی همیشه توسط هییت دولت و بانک مرکزی مشخص می شود و تمام وارد کنندگان محترم و توزیع کنندگان موظف هستند مطابق قیمت تصویب شده رفتار کنند و خلاف آن پیگرد قانونی دارد

علاوه بر این دولت برای اینکه فشارهای مالی بر استفاده کنندگان سمعک کمتر شود مبالغی را تحت عنوان کمک هزینه ی خرید سمعک  در قالب بیمه سمعک تقدیم می کند.

شاید باورتان نشود اما اگر دولت هزینه ای بابت واردات سمعک نمی داد قیمت هر عدد سمعک بالای سی میلیون تومان می شد. سمعکی که امروزه در اختیار مددجویان گرامی هست سمعکی ست که با ارز دولتی وارد شده است به همین دلیل قیمت آن سالانه تغییرات بسیار اندکی دارد.

تمامی سمعک‌های دولتی از هر نوعی پشت‌گوشی، داخل گوشی و نامرئی از برندهای معتبر چهار کشور تولیدکننده سمعک وارد می‌شوند. سمعک‌هایی مجهز به تمام تکنولوژی‌های روز دنیا از جمله آنالوگ، دیجیتال و حتی سمعک‌های هوشمند نیز تحت بسته حمایتی دولت قرار می‌گیرند

چه سمعک هایی دولتی به حساب می آیند؟

از جمله سمعک هایی که با ارز دولتی وارد می شوند و یا به عبارت دیگر جزو سمعک های دولتی هستند: می توان به:

سمعك ريساند دانمارك

سمعك اتيكن دانمارك

سمعك زيمنس آلمان

سمعك ويدكس دانمارك

سمعك بلتون آمريكا

سمعك هانساتون آلمان

سمعك استاركي آمريكا

سمعك اينترتون دانمارك

سمعك برنافن سوئيس

سمعك ركستون آلمان

سمعك اي ام آلمان

سمعك فوناك سوئيس

خرید سمعک دولتی

بیمه سمعکی چه تاثیری در کاهش قیمت سمعک دارد؟

با اینکه تمام سمعک های موجود در بازار دولتی هستند؛ به عبارت دیگر با  ارز دولتی وارد می شوند اما کسانی که تحت پوشش بیمه هستند می توانند برای تهیه و خرید سمعک بخشی از هزینه را از طریق بیمه مربوط به خود دریافت کنند.

در سال های اخیر برخی از شرکت های بیمه بر آن شده اند که بخشی از هزینه های خرید و نگهداری سمعک را متقبل شوند تا افراد کم شنوا برای جبران این اختلال مشکلی در تهیه سمعک نداشته باشند.

بیمه سمعک کمک هزینه هایی را از جانب سازمان های مختلف جهت تجویز و خدمات سمعک و وسایل کمک شنیداری شامل می شود. البته بسته به نوع سازمان و قرارداد آن با بیمه ها تعرفه بیمه سمعک متفاوت است.

یکی از  مهم ترین معیارهای تعیین کننده میزان تعرفه بیمه سمعک در سازمان های مختلف، قیمت خرید این محصول است. بیمه ها مبلغ مشخصی را جهت کمک هزینه خرید این محصول پزشکی تعیین کرده اند.

عامل دیگری که در مقدار تعرفه بیمه تاثیرگذار است؛ نوع قرارداد بیمه با سازمان یا اداره که فرد در آن بیمه شده است. هنگامی که یک سازمان یا شرکت با اداره بیمه قرارداد می بندد، مقدار تعرفه خدمات متنوع با توجه به مبلغ پرداختی حق بیمه ماهانه تعیین می شود. طبیعتا هرچه میزان پرداختی حق بیمه ماهانه افراد بیشتر باشد، تعرفه کمک هزینه خدمات درمان و موارد مرتبط با آن هم بیشتر است.

مدارک لازم برای دریافت کمک هزینه بیمه سمعک که عموما برای تمام بیمه ها و سازمان ها یکسان است می توان به:

  • اصل فاکتور معتبر خرید سمعک که دارای مهر و امضای مرکز شنوایی شناسی و ادیولوژیست باشد.
  • گواهی متخصص گوش و حلق و بینی که در آن ضرورت استفاده از سمعک ذکر شده باشد.
  • شناسنامه، کارت ملی، دفترچه بیمه به همراه کپی از صفحه اول آن
  • کارت گارانتی سمعک و کپی آن
  • دستگاه سمعک خریداری شده
  • آخرین نسخه شنوایی سنجی

چگونه می توان سمعک دولتی خریداری کرد؟

برای خرید سمعک دولتی ارائه برخی مدارک مستند مثل مدرک تست شنوایی‌سنجی الزامی است. اگر شما یا یکی از اعضای خانواده، خواستار دریافت سمعک دولتی هستید یا اینکه سمعک با نرخ آزاد تهیه کردید و می‌خواهید هزینه آن را از بیمه دریافت کنید، با ارائه مدارک زیر می توانید اقدام به خرید سمعک دولتی نماید:

  • تست شنوایی‌سنجی طبق تأیید پزشک متخصص
  • نتیجه تست شنوایی
  • گواهی پزشک متخصص گوش و حلق و بینی
  • فاکتور معتبر خرید سمعک
  • نسخه پزشک متخصص در دفترچه بیمه درمانی با مهر و امضا، تاریخ و کارت گارانتی سمعک به همراه فاکتور معتبر
  • گارانتی بین‌المللی سمعک

آیا لوازم جانبی سمعک نیز دولتی هستند؟

اکسسوری ها یا لوازم جانبی همچون مواد اوليه قالب سمعك، باتري سمعك، گيره نگهدارنده سمعك و وسايل مصرفي با قيمت آزاد محاسبه مي شود و متاسفانه ارز دولتی برای این نوع محصولات اختصاص داده نمی شود. به همین جذب با افزايش قيمت ارز قيمت آنها هم افزايش مي يابد.

پیشنهاد میشود برای خرید لوارم جانبی سمعک از جمله باتری سمعک، وکس گارد و … از فروشگاه سایت سمعک مهر دیدن فرماید.

اولین مرحله برای تجویز سمعک معاینه و ارزیابی شنوایی است که تمامی این خدمات در کلینیک شنوایی سنجی و سمعک مهر توسط متخصصین خبره انجام می گیرد.

شماره تماس: 88834181 -021

آدرس: تهران میدان هفت تیر ابتدای قائم مقام فراهانی نبش کوچه دوم پلاک 18 طبقه 4 واحد 20

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شبکه های اجتماعی

کلینیک شنوایی سنجی و سمعک مهر

نمایندگی تجویز و فروش انواع برندها و لوازم جانبی سمعک در ایران است؛ که شما می توانید برای سفارش انواع سمعک و لوازم جانبی آن از راه های زیر اقدام کنید:

شماره تماس: 88834181 -021

آدرس: تهران میدان هفت تیر ابتدای قائم مقام فراهانی نبش کوچه دوم پلاک 18 طبقه 4 واحد 20

آخرین محتوا