آشنایی با انواع سمعک؛ تفاوت های سمعک پشت گوشی ، داخل گوشی و ...

شنوایی، یکی از مهم ترین حواس برای تعامل انسان با دنیای اطراف است. اما برای بسیاری از افراد، تجربه‌ی شنوایی به دلیل مشکلات شنوایی مختلف می‌تواند چالش‌برانگیز باشد. در این مواقع، سمعک‌ها به عنوان یک تکنولوژی راه‌گشا در بهبود شنوایی و کیفیت زندگی افراد با مشکلات شنوایی نقش بسیار مهمی ایفا می‌کنند.

سمعک‌ها به صورت متنوعی در دسترس هستند و با توجه به نیازها و ترجیحات شخصی، انواع مختلفی از آنها وجود دارد. از سمعک‌های پشت گوشی گرفته تا سمعک‌های تطبیقی هوش مصنوعی با توانایی بهبود خودکار شنوایی، گزینه‌های زیادی برای افراد با مشکلات شنوایی وجود دارد.

در این مقاله، به معرفی انواع مختلف سمعک‌ها، ویژگی‌ها، مزایا و معایب آنها خواهیم پرداخت. همچنین، نکاتی در مورد انتخاب سمعک مناسب و نحوه استفاده از آن را نیز بررسی خواهیم کرد.

معرفی انواع سمعک

تقسیم بندی انواع سمعک براساس تکنولوژی بکاررفته :

  1. سمعک های آنالوگ ( پایه)
  2. سمعک های دیجیتال ( متوسط)
  3. سمعک هوشمند (پیشرفته )
  4. سمعک های فراهوشمند ( عالی

تقسیم بندی سمعک ها بر اساس ظاهر و شکل قرار گیری آنها:

  1. سعک های پشت گوشی
  2. سمعک های داخل گوشی
  3. سمعک های داخل کانال
  4. سمعک های جیبی (این نوع سمعک ها جزو اولین سمعک های الکترونیکی قابل حمل بودند که با پیشرفت تکنولوژی سمعک کامل از رده خارج شدند)
  5. سمعک های عینکی

پیشنهاد ویژه

جهت اطلاع از قیمت انواع سمعک بر روی "مشاهده قیمت " روبرو کلیک نماید.

 

انواع سمعک ها براساس تکنولوژی آنها

سمعک‌ها را به دلیل تنوع بالایی که در آنها وجود دارد؛  بر اساس تکنولوژی و عملکرد آنها تقسیم می کنند. در ادامه، انواع سمعک بر اساس تکنولوژی آنها معرفی می‌شوند:

انواع سمعک بر اساس سطح تکنولوژی به چهار دسته‌ی پایه، متوسط، پیشرفته، و عالی تقسیم می‌شوند. در ادامه توضیحات مربوط به هر یک از این دسته‌ها آمده است:

سمعک‌های پایه (Basic)

سمعک‌های پایه از تکنولوژی پایین‌تری استفاده می‌کنند و قابلیت‌های محدود‌تری دارند. این سمعک‌ها به طور اساسی به بهبود شنوایی کمک می‌کنند اما تنظیمات و قابلیت‌های پیشرفته‌تری ندارند.

سمعک‌های پایه برای افرادی مناسب هستند که نیاز به بهبود شنوایی ابتدایی دارند و در محیط‌های کم صدا قرار می‌گیرند.

(Mid-Range) یا سمعک‌های متوسط

سمعک‌های متوسط از تکنولوژی متوسطی برخوردار هستند و قابلیت‌های بیشتری نسبت به سمعک‌های پایه دارند. این سمعک‌ها دارای تنظیمات و قابلیت‌های گسترده‌تری برای بهبود شنوایی هستند. این نوع سمعک ها برای افرادی که نیاز به بهبود شنوایی در موقعیت‌های معمولی دارند، مناسب هستند.

انواع سمعک

سمعک‌های پیشرفته (Advanced)

سمعک‌های پیشرفته از تکنولوژی پیشرفته‌تری بهره می‌برند و قابلیت‌های پیچیده‌تری دارند. این سمعک‌ها از هوش مصنوعی و الگوریتم‌های پیشرفته برای تطبیق بهتر با محیط و شرایط شنوایی استفاده می‌کنند. این نوع سمعک ها برای افرادی که نیاز به بهبود شنوایی در موقعیت‌های متنوع و چالش‌برانگیز دارند، مناسب هستند.

سمعک‌های عالی (Premium)

سمعک‌های عالی از تکنولوژی بسیار پیشرفته و نوآورانه بهره می‌برند. این سمعک‌ها دارای کیفیت صدای بسیار بالا و تنظیمات دقیقی برای بهبود شنوایی هستند.

این سمعک‌ها از هوش مصنوعی و الگوریتم‌های پیشرفته برای تطبیق بهتر با محیط و شرایط شنوایی استفاده می‌کنند. قادر به تنظیم خودکار و بهینه‌سازی شنوایی در محیط‌های مختلف هستند

سمعک‌های عالی برای افرادی که نیاز به بهبود شنوایی در موقعیت‌های پیچیده و حساس دارند، مناسب هستند.

مقایسه انواع سمعک : سمعک پشت گوشی و داخل گوشی و ...

انواع سمعک براساس ظاهر آنها

سمعک‌ها را بر اساس ویژگی‌ها، اندازه، و طراحی به انواع مختلفی تقسیم می کنند که شامل:

سمعک‌های پشت گوش (BTE)

در این سمعک‌ها، بخش اصلی آنها در پشت گوش قرار دارد و به وسیله یک لنزه (تیوب) به داخل گوش متصل می‌شوند.

سمعک های پشت گوشی برای افراد با میزان شنوایی متفاوت و نیاز به تنظیمات قوی‌تر مناسب هستند.

سمعک های داخل گوشی

سمعک‌های داخل گوشی (In-The-Ear، ITE) به عنوان یک نوع از سمعک‌های شنوایی شناخته می‌شوند که به طور کامل در کانال گوش قرار می‌گیرند و درون گوش فرد قرار دارند.

این نوع سمعک‌ها با توجه به شکل و اندازه گوش افراد طراحی می‌شوند و به صورت دقیق در کانال گوش جا می‌شوند.

این سمعک‌ها برای مشکلات شنوایی ملائم تا متوسط مناسب هستند.

سمعک‌های داخل گوشی مناسب برای افرادی هستند که می‌خواهند سمعک‌هایشان به طور کاملاً درون گوشانشان قرار بگیرد و نیاز به تنظیمات قوی‌تری دارند. قبل از انتخاب هر نوع سمعک، مشاوره با یک متخصص شنوایی توصیه می‌شود تا نوع مناسبی برای نیازهای شما تعیین شود و تنظیمات بهینه انجام گیرد.

هر یک از این انواع سمعک‌ها مزایا و معایب خاصی دارند و انتخاب مناسب باید با مشاوره از یک متخصص شنوایی صورت گیرد تا بهبود شنوایی بهتری برای فرد فراهم شود.

کلینیک مهر با بیش از یک دهه فعالیت رسمی و خدمات رسانی در زمینه رفع مشکلات شنوایی و تجویز انواع سمعک های روز دنیا برای مددجویان، افتخار دارد در زمینه های تخصصی و خاص بالینی، از جمله الکتروفیزیولوژی تعادل، سرگیجه و وزوز گوش در خدمت مراجعین محترم باشد.

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

معرفی سمعک پشت گوشی و انواع آن

سمعک‌های پشت گوشی  (Behind-The-Ear، BTE) یکی از محبوب ترین انواع سمعک‌ها هستند که در بسیاری از موارد برای افراد با مشکلات شنوایی مناسب می‌باشند.

این نوع سمعک‌ها دارای یک بخش اصلی که در پشت گوش قرار دارد و به وسیله یک (تیوب) به داخل گوش متصل می‌شود. دستگاه‌های الکترونیکی و باتری‌ها در بخش پشت گوش قرار دارند. سمعک BTE به دلیل طراحی بزرگتر، قابلیت تنظیمات بیشتری دارند و برای مشکلات شنوایی متوسط تا شدید مناسب هستند. این سمعک ها شامل:

سمعک پشت گوش کامل (Full Shell BTE)

این نوع سمعک BTE دارای بدنه بزرگتری است که به طور کامل پشت گوش قرار می‌گیرد و به عنوان یکی از قدرتمندترین انواع سمعک های BTE شناخته می‌شود. این سمعک‌ها برای مشکلات شنوایی شدید مناسب هستند.

سمعک پشت گوش کوچک (Mini BTE)

این نوع سمعک BTE دارای بدنه کوچک‌تری هستند و تا حدودی در پشت گوش قرار می‌گیرند. طراحی کوچک‌تر آنها باعث می‌شود کمتر دیده شوند و برای مشکلات شنوایی متوسط تا شدید مناسب باشند.

سمعک پشت گوش کانال میانی (Receiver-In-The-Ear، RITE)

در این نوع سمعک BTE، بخش اصلی سمعک در پشت گوش قرار دارد و یک لنزه (تیوب) به داخل کانال گوش متصل می‌شود. طراحی زیبا و توانایی تنظیم صدای بیشتر این سمعک‌ها را مناسب برای مشکلات شنوایی متوسط تا شدید می‌سازد.

سمعک پشت گوش کانال کوچک (Receiver-In-Canal، RIC)

این نوع سمعک BTE مشابه RITE است، اما دارای طراحی کوچک‌تری برای قرار گرفتن در پشت گوش است. طراحی برجسته‌تر لنزه (تیوب) از دید دیگران کمتر دیده می‌شود و برای مشکلات شنوایی متوسط مناسب است.

سمعک BTE به دلیل توانایی تنظیمات بیشتر، قابلیت پردازش صدای بیشتر و مناسبیت برای مشکلات شنوایی متنوع، یکی از بهترین انتخاب ها در میان افراد با مشکلات شنوایی محسوب می‌شود. با این حال، انتخاب نوع مناسب سمعک BTE باید با مشاوره از یک متخصص شنوایی انجام شود تا بهبود شنوایی بهتری برای فرد فراهم شود.

سمعک داخل گوشی و انواع آن

سمعک‌های داخل گوش یا  (In-The-Ear، ITE) از جمله پیشرفته ترین انواع سمعک است که به صورت کامل در داخل کانال گوش قرار می‌گیرند و به گونه ای طراحی شده‌اند که کاملا در داخل گوش قرار می گیرند.

انواع سمعک‌ها به دلیل طراحی زیبا و قابلیت تنظیمات دقیق، انتخابی محبوب برای افرادی هستند که می‌خواهند شنوایی خود را بهبود دهند و در عین حال به طور طبیعی و مخفیانه از سمعک‌های خود استفاده کنند.

سمعک های داخل گوشی را بسته به شکل ظاهری آن به انواع مختلفی تقسیم می کنند که شامل:

سمعک‌های درون گوشی (ITE)

در این نوع سمعک‌ها، سمعک به طور کامل در داخل گوش قرار می‌گیرد؛ این نوع سمعک ها برای افرادی که می‌خواهند سمعک‌هایشان به طور کامل  در گوشانشان قرار بگیرد؛ مناسب است.

سمعک‌های نامرئی (IIC)

این نوع سمعک‌ها به دلیل طراحی بسیار کوچک و مخفیانه‌ای که دارند، کاملا در کانال گوش قرار می‌گیرند و از دید دیگران کامل پنهان می ماند.

سمعک‌های بسیار کوچک پشت گوش (RIC)

در این سمعک‌ها، بخش اصلی سمعک در پشت گوش قرار دارد و یک لنزه (تیوب) در کانال گوش قرار دارد.

سمعک‌های داخل کانال (CIC)

سمعک‌های داخل کانال (Completely-In-Canal، CIC) یکی از کوچک‌ترین و مخفی‌ترین سمعک‌های موجود در بازار هستند. این سمعک‌ها به دلیل طراحی کوچک و قرار گرفتن تماماً در کانال گوش، به طور ظاهری نادیده می شود.

سمعک‌های داخل گوشی به دلیل طراحی مخفی و انطباق با گوش‌های فردی، به عنوان یک گزینه محبوب برای افرادی هستند که می‌خواهند سمعک‌هایشان به طور کاملاً درون گوشانشان قرار بگیرند.

انتخاب نوع مناسب سمعک داخل گوش باید با مشاوره از یک متخصص شنوایی صورت گیرد تا نوع مناسبی برای نیازهای شما تعیین شود و تنظیمات بهینه انجام گیرد.

فروشگاه آنلاین سمعک مهر

بخش فروشگاه آنلاین کلینیک شنوایی سنجی و سمعک مهر در جهت رفع نیاز مشتریان و ایجاد دسترسی آسان و سریع به محصولات و اطلاع از قیمت ها به صورت آنلاین طراحی شده است. جهت مشاهده محصولات و قیمت ها بر روی لینک روبرو کلیک کنید

انواع برندهای سمعک

انتخاب برند مناسب برای سمعک‌های شنوایی یکی از مهم‌ترین قسمت‌ها در فرآیند خرید و استفاده از سمعک‌هاست. در بازار جهانی، بسیاری از برندها سمعک‌های شنوایی با کیفیت و متنوعی تولید می‌کنند. در زیر، به معرفی برخی از معتبرترین برندهای سمعک می‌پردازیم:

برند فوناک

برند Phonak به عنوان یکی از برترین تولیدکنندگان سمعک‌های شنوایی در دنیا شناخته می‌شود. این برند سوئیسی برای تولید سمعک‌های با کیفیت عالی و فناوری‌های پیشرفته معروف است.

اتیکن یا Oticon

Oticon (اتیکن ) یک برند دانمارکی است که برای نوآوری و فناوری‌های پیشرفته در زمینه شنوایی شناخته می‌شود. سمعک‌های این برند اغلب با طراحی زیبا و عملکرد عالی شناخته می‌شوند.

سمعک های Widex

برند ویدکس نیز یک برند دانمارکی است که برای تولید سمعک‌هایی با کیفیت صدا بالا و تکنولوژی‌های پیشرفته شناخته می‌شود. این برند معتبر در جهان شنوایی به حساب می‌آید.

برند سیگنیا ( با نام قبلی زیمنس)

سمعک های سیگنیا  یکی از برندهای معروف آلمانی است که سمعک‌هایی با کیفیت بالا و دقت در تنظیم صدا تولید می‌کند.

برند Starkey

این برند آمریکایی به عنوان یکی از پیشروهای صنعت سمعک تلقی می‌شود. سمعک‌های Starkey با تمرکز بر تجربه شنوایی فرد و اتصال به دستگاه‌های هوش مصنوعی معروفند.

برند GN ReSound

سمعک های ریساند برند معروف دانمارکی است که به تولید سمعک‌هایی با کیفیت عالی و قابلیت اتصال به دستگاه‌های هوش مصنوعی و تلفن‌های هوشمند مشهور است.

سمعک بلتون Beltone

Beltone به عنوان یک برند معتبر در زمینه سمعک‌های شنوایی شناخته می‌شود و تمرکز بر تنظیمات دقیق و راحتی استفاده‌کننده دارد.

هنگام انتخاب سمعک، مهم است که با توجه به نیازها و ترجیحات شنوایی خود، برندی را انتخاب کنید که بهترین تجربه را برای شما فراهم کند. همچنین، مشاوره از یک متخصص شنوایی می‌تواند در انتخاب برند و مدل مناسب سمعک به شما کمک کند.

 

سمعک | قیمت سمعک در سال 1402

لازم به ذکر است تمامیه قیمت های اعلام شده برای انواع برندهای سمعک، تقریبی بوده و برای اطلاع دقیق در مورد قیمت انواع سمعک، با همکاران ما در کلینیک شنوایی سنجی و سمعک مهر در ارتباط باشید.

راه های ارتباط با ما:

تلفن تماس : 86073630-021

آدرس: تهران میدان هفت تیر ابتدای قائم مقام فراهانی نبش کوچه دوم پلاک 18 طبقه 4 واحد 20

خرید انواع سمعک در کلینیک شنوایی سنجی و سمعک مهر

اگر شما نیز به دنبال خرید انواع سمعک با قیمت مناسب هستید ما با افتخار کلینیک سمعک مهر را به شما پیشنهاد می دهیم.

 تجربه‌ی مشاوره حرفه‌ای: تیم ما از متخصصان شنوایی با سابقه طولانی درخشان در ارائه مشاوره، تنظیمات دقیق، و انتخاب سمعک‌های مناسب برای نیازهای شما بهره‌مند است.

انواع متنوع سمعک‌ها: از سمعک‌های داخل گوش گرفته تا سمعک‌های پشت گوش، در کلینیک ما به شما دسترسی به تنوعی از سمعک‌های معتبر و برندهای معروف را فراهم می‌کنیم.

راهنمایی جامع: ما شما را از انتخاب تا استفاده از سمعک‌هایتان همراهی می‌کنیم تا به شنوایی بهتری دست یابید.

اگر می‌خواهید تجربه شنوایی بهتری را تجربه کنید، با ما تماس بگیرید. ما آماده‌ایم تا به شما کمک کنیم.

📞 تماس با ما: 02186073630

“کلینیک شنوایی سنجی و سمعک مهر، جایی برای بازگشت به دنیای صداها.”

سوالات متداول

سمعک را براساس تکنولوژی و کل ظاهر آن به انواع مختلفی تقسیم می کنند که از مهم ترین آنها می توان به:

سمعک پشت گوشی

سمعک داخل گوشی 

و…

سمعک‌های داخل گوش یا  (In-The-Ear، ITE) از جمله پیشرفته ترین انواع سمعک است که به صورت کامل در داخل کانال گوش قرار می‌گیرند و به گونه ای طراحی شده‌اند که کاملا در داخل گوش قرار می گیرند.

سمعک‌های پشت گوشی  (Behind-The-Ear، BTE) یکی از محبوب ترین انواع سمعک‌ها هستند که در بسیاری از موارد برای افراد با مشکلات شنوایی مناسب می‌باشند.

اما اگر به هر دلیلی، به بالاترین تکنولوژی سمعک احتیاج دارید؛ باید برای خرید سمعک هزینه بیشتری را تقبل کنید و در چنین شرایطی پیشنهاد ما به شما، خرید گرانترین سمعک با آخرین تکنولوژی است که قیمت آن در سال 1402حدود بین 15 الی 30 میلیون برآورد می شود