سمعک داخل گوشی | قیمت سمعک داخل گوشی در سال 1402

سمعک داخل گوشی | قیمت سمعک داخل گوشی در سال 1402

سمعک های داخل گوشی یکی از مناسبترین گزینه ها برای افرادی است که نمی خواهند به هیچ وجه سمعکشان توسط دیگران دیده شود. شما را به خواندن این مقاله جامع از سایت سمعک مهر دعوت می نمایم تا به طور دقیق با کارایی، قیمت، مزایا و معایب، تفاوت ها و امکانات سمعک های داخل گوشی بیشتر آشنا شوید.

سمعک داخل گوشی چیست؟

سمعک داخل گوشی از نمونه سمعک هایی می باشند که تمامیه اجزای آن از جمله رسیور، میکروفن و آمپلی فایر در قسمت داخل گوش قرار می گیرد.

قالب این نوع سمعک ها به صورت سفارشی ساخته شده و از اندازه کوچکتری نسبت به سمعک های پشت گوشی برخوردارند.

از آنجایی که سمعک های داخل گوشی از سایز و اندازه کوچکتری نسبت به دیگر سمعک ها برخوردارند؛ باید در خرید این نوع سمعک ها، به نکاتی توجه نمود. این نکات شامل:

نکته اولی که باید به آن توجه ویژه ای داشت این است که سمعک های داخل گوشی برای انواع کم شنوایی مناسب نیستند و تنها کم شنوایی های ملایم تا متوسط را پوشش می دهند. از این رو افرادی که به کم شنوایی شدید و عمیق دچار هستند نمی توانند از این نوع سمعک ها استفاده کنند.

مورد دوم در خرید سمعک داخل گوشی، توجه به قطر مجرای گوش بیمار است. قطر کانال گوش باید به اندازه ای باشد که تمام قطعات سمعک داخل آن جا بگیرد. بسیاری از افراد از نظر شنوایی کاندید خرید سمعک داخل گوشی هستند اما بدلیل کوچک بودن مجرای گوش نمی توانند از این مدل ها استفاده کنند و به ناچار به محصولات پشت گوشی روی می آورند.

پیشنهاد ویژه

جهت اطلاع از قیمت انواع سمعک بر روی "مشاهده قیمت " روبرو کلیک نماید.

انواع سمعک داخل گوشی

سمعک داخل گوشی خود به انواع مختلفی تقسیم می شود؛ که از مهم ترین آنها می توان به:

مدل iic

سمعک نامرئی IIC جزو کوچکترین سمعک های داخل گوشی به شمار می آیند و به دلیل اینکه این سمعک ها در عمق کانال گوش قرار می گیرند و دیده نمی شوند به آن ها سمعک نامرئی می گویند.

سمعک های نامرئی  IIC سمعک هایی سفارشی هستند که پس از قالبگیری از گوش بیمار در عمق مجرای گوش قرار می گیرند.

به علت سایز کوچکتر این سمعک ها مصرف باتری آن ها کمتر است و همچنین امکانات وایرلس اجازه تنظیم دستی صداها مانند کم و زیاد کردن را به وسیله ریموت کنترل و یا گوشی های هوشمند به کاربر می دهد . برای استفاده از این سمعک ها نیاز به قالبگیری ماهرانه ادیولوژیست از گوش کاربر می باشد.

سمعک Itc

همانطور که از نام سمعک داخل کانال ITC یا In-The-Canal مشخص است، این نوع سمعک ها داخل کانال گوش قرار می گیرند. طراحی و ساخت این سمعک ها به نوعی است که حدودا یک سوم خارجی مجرا و کونکای گوش خارجی را در بر میگیرد و برای راحتی از طریق شاخک های کوچکی که به آن وصل است؛ به بیرون کشیده می شود.

این سمعک نسبت به سمعک هایی نامرئی که کاملاً داخل گوش قرار می گیرند کمی بزرگتر هستند. به دلیل اندازه ی بزرگتر امکانات بیشتری نیز نسبت به آن دسته از سمعک ها دارند.

این سمعک ها نیز متناسب با نیاز مشتری به اندازه گوش ساخته می شوند. روکش های رنگ پوست باعث می شود این سمعک ها کمتر مورد توجه واقع شوند.

انواع سمعک ریساند مدل linx2

سمعک Cic

این دسته از سمعک های داخل گوشی، مناسب افرادی است که به هیچ وجه تمایلی به دیده شدن سمعک شان ندارند چرا که این مدل کاملأ در داخل مجرای گوش قرار میگیرد. نحوۀ قراردادن و بیرون آوردن این سمعک ها نیز به این شکل است که یک نخ نامرئی به انتهای سمعک متصل شده که با کشیدن آن سمعک از درون مجرا بیرون کشیده میشود.  مدل های CIC به دلیل نحوۀ قرار دادن سخت آن در داخل مجرا، برای سالمندان و افراد ناتوان مناسب نیست.

سمعک CIC power:  این مدل از سمعک داخل گوشی همان سمعک های CIC اما با رسیور قدرتمندتر است.

مدل Micro CIC: نسل جدیدی از سمعک های CIC بوده که تفاوتش با مدل قبلی در این است که اندازه کوچکتری دارد و حجم کمتری از مجرا را اشغال می کند.

سمعک Mini canal: این مدل از سمعک داخل گوشی همانند مدل ITC بوده و تنها تفاوت آن این است که اندازه کوچکتری داشته و حجم کمتری از مجرا را اشغال میکند.

سمعک ITE

مدل های داخل گوشی (In-the-ear) یا همان ITE از نظر اندازه، بزرگترین سمعک داخل گوشی به حساب می آیند به همین جهت در مقایسه با سمعک های ICC , CICکاملا دور از دیدرس نیستند.

آن‌ها طوری طراحی شدند که در نیمه پایینی گوش خارجی (صدفه لاله گوش) یا کل گوش خارجی (صدفه و قسمت ناوی شکل لاله گوش) قرار می گیرند. این نوع سمعک ها معمولا نیاز به نخ بی‌رنگی برای گذاشتن و برداشتن داخل گوش ندارند.

از مهم ترین مزایای سمعک های داخل گوشی از نوع ITE  میتوان به:

  1. جزو سمعک های بسیار قوی هستند از این رو برای کم شنوایی های شدید تا عمیق بسیار مناسب هستند.
  2. این نوع سمعک برای افرادی که مشکل حرکت دادن دست و یا مشکل بینایی دارند مناسب است.
  3. میکرفون دوگانه در این سمعک ها به تشخیص صحبت در میان صداهای پس زمینه کمک می کند.
  4. دارای گیرنده سیگنال telecoil هستند.

خرید سمعک داخل گوشی در کلینیک شنوایی سنجی و سمعک مهر

تنظیم سمعک داخل گوشی

تنظیم اولیه سمعک داخل گوشی براساس میزان کم شنوایی بیمار انجام می شود. نحوه تنظیم سمعک به این شکل است که ادیولوژیست با اتصال سمعک به کامپیوتر، سمعک را بر اساس کم شنوایی شخص تنظیم می کند. سپس متخصص ادیولوژیست نحوه استفاده از سمعک، نگهداری از سمعک و تعویض باتری سمعک را به کم شنوا توضیح می دهد.

تنظیم سمعک های داخل گوشی بسته به مدل و برند سمعک متفاوت است؛ برای مثال سمعک های ریساند با ارائه ریموت کنترل، این امکان را برای کاربران خود فراهم می کنند تا سمعک خود را با استفاده از ریموت کنترل تنظیم کنند.

خوشبختانه سمعک های امروزی دارای قابلیت های تنظیمی متنوعی هستند که این امکان را به متخصص شنوایی سنجی می دهد تا با دقت و ظرافت بیشتری سمعک را تنظیم کنند.

از رایج ترین روش های تنظیم سمعک داخل گوشی می توان به:

  • تنظیم با دکمه های سمعک
  • تنظیم صدای سمعک با ریموت کنترل
  • تنظیم سمعک با نرم افزار و اپلیکیشن های موجود

کلینیک مهر با بیش از یک دهه فعالیت رسمی و خدمات رسانی در زمینه رفع مشکلات شنوایی و تجویز انواع سمعک های روز دنیا برای مددجویان، افتخار دارد در زمینه های تخصصی و خاص بالینی، از جمله الکتروفیزیولوژی تعادل، سرگیجه و وزوز گوش در خدمت مراجعین محترم باشد.

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

قوی ترین سمعک داخل گوشی

با اینکه گفته می شود سمعک های داخل گوشی تنها افت شنوایی ملائم تا متوسط را پوشش می دهد اما امروزه برخی از برندهای سازنده سمعک با بکاربردن یکسری قطعات در این نوع سمعک ها، باعث بالا رفتن هر چه بیشتر کیفیت ساخت و همینطور کیفیت صوتی سمعک های داخل گوشی می شوند.

تکنیک ها و روش های ساخت پوسته گوش امروزه بسیار پیشرفت کرده و سمعک های داخل گوشی مانند گذشته بزرگ و نتراشیده نیستند. در سال های اخیر قطعات به کار رفته در این نوع سمعک ها، هم روز به روز کوچکتر شده و هم اینکه از قدرت بالاتری برخوردارند.

از قوی ترین سمعک های داخل گوشی می توان به برندهایی همچون:

  • سمعک داخل گوشی Starkey Evolv AI
  • سمعک داخل گوشی زیمنس مدل AX
  • سمعک فوناک مدل مارول
انواع سمعک داخل گوشی

سمعک داخل گوشی بهتره است یا پشت گوشی

به هیچ عنوان نمی توان گفت سمعک داخل گوشی بهتر است یا پشت گوشی؛ به طور کلی سمعکی برای شما بهتر است که بر اساس شرایط شنوایی شما و با نظر متخصص شنوایی شناسی تجویز و تنظیم شود و این امری کاملا تخصصی است.

تعیین بهتر و مناسب بودن سمعک بستگی به شرایط زندگی و انتخاب های فرد کم شنوا دارد. برای مثال اگر:

  • افت شنوایی شما زیاد است
  • کانال گوش باریکی دارید
  • استحکام سمعک برایتان مهم است
  • به دنبال سمعک برای کودکتان هستید
  • سهولت کار با سمعک برایتان مهم است.

سمعک های پشت گوشی انتخابی مناسب برای شما هستند.

و در مقابل آن اگر :

  • ظاهر سمعک برایتان مهم است و تمایل ندارید سمعکتان توسط دیگران دیده شود.
  • سایز کانال گوشتان مناسب است
  • افت شنوایتان در حد ملایم تا متوسط است
  • قیمت و هزینه ای که برای پرداخت سمعک می کنید مهم نمی باشد.

سمعک های داخل گوشی جزو بهترین انتخاب ها برای شما می باشد.

از این رو به طور مطلق نمی توان گفت یک نوع سمعک بهتر است و از کیفیت خوبی برخوردار است و دیگری خوب نیست و از کیفیت مناسبی برخودار نمی باشد.

در انتخاب سمعک حتما چنین مواردی را در نظر بگیرید:

  1. قیمت سمعک
  2. ظاهر سمعک
  3. میزان کم شنوایی
  4. میزان ارتباط و روابط اجتماعی
  5. شغل

فروشگاه آنلاین سمعک مهر

بخش فروشگاه آنلاین کلینیک شنوایی سنجی و سمعک مهر در جهت رفع نیاز مشتریان و ایجاد دسترسی آسان و سریع به محصولات و اطلاع از قیمت ها به صورت آنلاین طراحی شده است. جهت مشاهده محصولات و قیمت ها بر روی لینک روبرو کلیک کنید

تفاوت سمعک داخل گوشی با پشت گوشی

جهت درک بهتر این موضوع که سمعک های داخل گوشی بهتر است یا پشت گوشی، در این بخش به بررسی تفاوت سمعک داخل گوشی با پشت گوشی پرداخته ایم. سمعک های پشت گوشی با داخل گوشی در چنین مواردی با هم تفاوت دارند:

وضعیت قرار گیری در گوش

سمعک های داخل گوشی همانطور که از نامشان مشخص است تمامیه اجزای آن در داخل گوش قرار می گیرند و از دید دیگران پنهان می باشند.

در انتهای سمعک های داخل گوشی یک هندل بسیار ظریف و مویی شکل تعبیه می شود که بیمار به راحتی می تواند با گرفتن آن سمعک را از گوش بیرون بیاورد. همچنین بیمار برای گذاشتن سمعک داخل گوش از این هندل استفاده می کند.

در سمعک های پشت گوشی نیز وضعیت قراگیری آنها در بالا و پشت گوش است.

سمعک های پشت گوشی اندازه بزرگتری دارند و برای افراد مسن که لرزش دست دارند و نمی توانند حرکات ظریف انجام دهند بهتر هستند.

مشکلات و فیدبک سمعک

هرچه سمعک به پرده گوش نزدیکتر باشد، مشکلات فیدبک آن نیز بیشتر خواهد بود. البته امروزه سمعک های CIC به سمعک CIC Power تبدیل شده و آستانه های شنوایی بالاتری را پوشش می دهند.

مدل های داخل گوشی دیگر نیز معمولا با رسیور UP استفاده می شوند که مدار حذف فیدبک بسیار قوی دارد.

در مورد خرابی ها و مشکلات سمعک هم باید گفت هر چه سمعک کوچکتر می شود، تماس آن با رطوبت درون مجرای گوش دردسرسازتر می شود.

در سمعک داخل گوشی، با انسداد مجرای گوش، سمعک دائما در معرض رطوبت خواهد بود. رطوبت به مرور زمان سبب کاهش عملکرد رسیور و کاهش خروجی سمعک می شود.

قیمت و هزینه خرید

به طور کلی قیمت سمعک داخل گوشی معمولا متوسط رو به بالا است و برای خرید سمعک های داخل گوشی باید هزینه بیشتری نسبت به سمعک های پشت گوشی پرداخت نمود.

زیرا کمپانی های مختلف معمولا آخرین دستاورد های خود را در جدیدترین سمعک های داخل گوشی و نامرئی خود به کار می برند. بنابراین با خرید محصولات داخل گوشی جدید می توانید از تکنولوژی به روز آن ها مطمئن باشید.

سمعک پشت گوشی مدل های متنوعی از جمله وایرلس، هوشمند، دیجیتال و آنالوگ را شامل می ‌شود و در محدوده های قدرتی متنوعی موجود می باشد.

به طور میانگین قیمت سمعک پشت گوشی از حدود 2 الی 10 میلیون تومان تخمین زده می شود.

ظاهر سمعک

از آنجایی که در سمعک های داخل گوشی تمامیه اجزای سمعک در داخل گوش قرار می گیرند و از دید دیگران پنهان است؛ از نظر زیبایی یک پله جلو تر از سمعک های پشت گوشی هستند.

لازم به ذکر است که در گذشته سمعک های پشت گوشی بسیار بزرگ بودند و کاملا روی گوش معلوم بودند اما در چندین سال اخیر با پیشرفت تکنولوژی سمعک، مدل های پشت گوشی به قدری کوچک شده اند که در بسیاری از کشورها آن ها را سمعک های پشت گوشی نامریی می نامند.

باطری مورد استفاده برای سمعک

باتری سمعک‌ های پشت گوشی با توجه به طراحی و اندازه سمعک ممکن است، سایز 10 (زرد رنگ)، سایز 312 (قهوه‌ای رنگ)، سایز 13 (نارنجی رنگ) یا سایز 675 (آبی رنگ) باشد.

هرچه سمعک کوچکتر می شود، باطری آن نیز کوچکتر شده و طول عمر آن کمتر می شود.

باتری که در سمعک داخل گوشی استفاده می شود باتری شماره 10 یا باتری زرد رنگ است.

این باتری ها طول عمری 5 – 3 روزه دارند که بستگی به میزان افت شنوایی فرد، میزان استفاده روزانه از سمعک داخل گوشی و تکنولوژی سمعک به کار رفته در آن دارد.

بهترین برند سمعک داخل گوشی

امروزه تمام کمپانی سازنده سمعک، مدل داخل گوشی را  در سبد محصولات خود قرار داده اند و تفاوت آنها در اندازه سمعک ها، کیفیت سمعک، سال تولید، قیمت و پهنای پاسخ فرکانسی و… می باشد.

از بهترین و با کیفیت ترین سمعک های داخل گوشی جهان می توان به چنین اشاره کرد:

سمعک insio  زیمنس با تکنولوژی binax

این مدل سمعک های هوشمند زیمنس به صورت داخل گوشی ساخته می شوند و از نظر ظاهری به قدری کوچک می باشند که بعد از قرار گرفتن در گوش، کاملا مخفی می مانند.

این سمعک ها جزو اولین سمعک های داخل گوشی هستند که شنوایی جهت دار پیشرفته (Directionality) را نیز فراهم می کند.

سمعک زیمنس آلمان مدل جدید Insio با بهره گیری از نسل جدید تکنولوژی به نام Best Sound Technology بهترین عملکرد را در محیط های که بیشتر افراد با مشکل شنوایی، دچار اختلال درک و گفتار می شوند ایجاد می کند.

از مهم ترین امکانات و ویژگی های این نوع سمعک می توان به چنین مواردی اشاره نمود:

  • کوچکترین سمعک دنیا، نامرئی واقعی
  • کوچکترین طراحی بهترین عملکرد
  • فراهم آوردن شنوایی دو گوشی binaural hearing
  • تنظیم و تقویت کاملا اتوماتیک با توجه به محیط
  • درک گفتار آسانتر و رساتر با توجه به میکروفون جهت دار
  • بهترین شنوایی حتی در نویز باد با استفاده از ewindscreen
  • برنامه کنترل وزوز برای افرادی که از وزوز رنج می برند
  • تنظیم سمعک زیمنس با استفاده از گوشی موبایل touch control app
  • قابلیت اتصال بی سیم برای دریافت صدای بدون نویز
  • حداقل مصرف باتری با توجه به تکنولوژی پیشرفته
  • دارای Telecare 2 برای تنظیم از راه دور

سمعک داخل گوشی Starkey Evolv AI

سمعک داخل گوشی Starkey Evolv AI در واقع آبدیتی از مدل معروف و پرطرفدار استارکی یعنی Livio Edge AI است که جزو مدل های داخل گوشی قابل شارژ هستند.

همان طور که اشاره شد سمعک‌های استارکی مدل  Evolv شارژی هستند و عمر باتری آن‌ها 24 ساعت است.

از ویژگی هایی که باعث می شود سمعک استارکی در لیست بهترین سمعک های داخل گوشی قرار بگیرد، امکان انتقال صدای دو طرفه از سمعک به تلفن و بلعکس است و به این ترتیب نیاری نیست حین مکالمه تلفن را روی گوش قرار دهید.

قدرت وایرلس و اتصال مستقیم به موبایل باعث می شود تا این سمعک به طور مستقیم مکالمات تلفنی را در گوش فرد و با تقویت مدنظر پخش کند که سایر سمعک های داخل گوشی تا کنون قادر به انجام چنین کاری نبوده اند.

این سمعک همینطور از ویژگی modewhich استفاده می کند که با کمک هوش مصنوعی آنالیز اصوات گفتاری و نویز را در محیط های شلوغ بیشتر کرده و باعث افزایش نسبت سیگنال به نویز می شود

سایر ویژگی سمعک استارکی:

  • قابل شارژ بودن و 24 ساعت فعالیت تنها با یک شارژ
  • دارای حالت درمان وزوز گوش
  • زیبا و کوچک
  • وایرلس
  • سمعک ضد آب
  • ضد جرم گوش
  • توانایی گوش دادن به موزیک موبایل از طریق سمعک به صورت مستقیم

سمعک فوناک مدل VIRTO MARVEL BLACK

برای کسانی که به دنبال گزینه های بی سیم با ویژگی های بیشتری می باشند، سمعک Virto M Black گزینه مناسبی می باشد. سمعک Virto M Black شباهت زیادی به یک هندزفری بلوتوثی دارد اما در واقع یک دستگاه پزشکی درجه یک است که قابل برنامه ریزی می باشد.

از لحظه ای که برای اولین بار سمعک های سفارشی Phonak Virto Marvel خود را استفاده می کنید، می توانید کیفیت صدای بالایی را از آن انتظار داشته باشید.

فن آوری فوناک (Phonak) در Virto M-312 بگونه ای است که  به طور خودکار با محیط اطراف شما سازگار می شود تا بیش از هر زمان دیگری شرایط گوش دادن را به خوبی با موقعیت مطابقت دهد. در این سمعک با درک کمتر سر و صدا از درک بهتر گفتار لذت ببرید.

به طور کلی سمعک ها با پلتفرم مارول یعنی آخرین دستاوردهای کمپانی بزرگ سوئیسی کار می کنند. از ویژگی های منحصر به فرد سمعک مارول Marvel ، وایرلس بودن واقعی آنهاست.

در واقع با تمام وسایل صوتی که مجهز به بلوتوث باشند ارتباط بی سیم، مستقیم و بی نقصی را ایجاد خواهند کرد. به همه انواع موبایل های بلوتوث دار شامل اندرویدی و آیفون متصل می شوند به همین دلیل اسم “Made for all” هم به آنها داده شده است یعنی قابلیت اتصال به همه انواع دستگاه های بلوتوث دار را دارند.

این سمعک ها با بهره بری از نسل تکنولوژی بر پایه Autosense OS یعنی با استفاده از هوش مصنوعی برای ترکیب اطلاعات مختلف صوتی و تصمیم برای حذف صداهای نویز مزاحم و تقویت صداهای گفتاری پایه ریزی شده است.

سمعک | قیمت سمعک در سال 1402

لازم به ذکر است تمامیه قیمت های اعلام شده برای انواع برندهای سمعک، تقریبی بوده و برای اطلاع دقیق در مورد قیمت انواع سمعک، با همکاران ما در کلینیک شنوایی سنجی و سمعک مهر در ارتباط باشید.

راه های ارتباط با ما:

تلفن تماس : 86073630-021

آدرس: تهران میدان هفت تیر ابتدای قائم مقام فراهانی نبش کوچه دوم پلاک 18 طبقه 4 واحد 20

سمعک داخل گوشی برای چه کسانی مناسب است؟

بهترین سمعک داخل گوشی سمعکی است که هماهنگی و تناسب کاملی با شرایط فرد داشته باشد. برای اینکه یک سمعک خوب و مناسب انتخاب شود باید به عوامل شخصی فرد استفاده کننده بسیار توجه شود.

برای مثال باید به میزان کم‌شنوایی فرد، اندازه‌ی مجرای داخلی گوش، و شکل و حالت آن توجه شود تا بعدها هیچ مشکلی از این بابت‌ها پیش نیاید؛ زیرا علاوه بر سختیِ طی کردن دوباره‌ی این مراحل، هزینه‌های به نسبت سنگین سمعک‌های نامرئی نسبت به سایر انواع سمعک‌ها تجربه‌ی خوشایندی را به استفاده کنندگان نخواهد داد.

سمعک داخل گوشی برای افرادی مناسب است که از چنین ویژگی هایی برخوردار باشند:

  • افرادی که ظاهر سمعک برایشان مهم است؛ برای خیلی از افراد ظاهر سمعک حائز اهمیت است و چندان برای آن ها خوشایند نیست که مشخص باشد. به همین خاطر ترجیح می دهند تا از سمعک داخل گوشی استفاده کنند.
  • افرادی که کانال گوش بازتری دارند، بهتر میتوانند از این مدل استفاده کنند
  • کسانی که به کم شنوایی ملائم تا متوسط مبتلا هستند
  • لازم به ذکر است که کودکان به دلیل داشتن مجرای کوچک گوش نمی توانند از داخل گوشی استفاده کنند؛ زیرا کودکان در سنین رشد بوده و تغییر سایز مجرای گوش، شما را مستلزم می کند تا پوسته سمعک را تعویض کنید. که این مسئله هزینه های زیادی را در پی خواهد داشت.

ویژگی های سمعک داخل گوشی

از مهم ترین ویژگی سمعک داخل گوشی می توان به چنین مواردی اشاره کرد:

  • افت شنوایی ملایم را می تواند تا متوسط را پوشش دهد.
  • ظاهری ظریف داشته و کم تر از سایر سمعک ها در معرض دید می باشد.
  • طول عمر باتری یک سمعک معمولی بین 3 تا 5 روز است. البته این مدت زمان به قدرت سمعک نیز بستگی دارد.
  • از آنجایی که سمعک نامریی در داخل مجرای گوش قرار  می گیرند؛ کمتر کسی از وجود آن در داخل گوش شما مطلع خواهد شد.
  • در واقع سمعک داخل گوشی به عنوان سمعک های هوشمند و یا سمعک های آنالوگ نیز شناخته می شوند.

قیمت سمعک داخل گوشی چقدر است؟

فاکتورهای زیادی در قیمت سمعک های داخل گوشی موثر هستند که از مهم ترین آنها می توان به:

  • سایز و اندازه سمعک ( برای مثال سمعک های نامرئی نسبت های به دیگر مدل های داخل گوشی از قیمت بیشتری برخوردارند)
  • برند تولیدکننده (به‌طور مثال قیمت سمعک های داخل گوشی زیمنس و اتیکن به دلیل کیفیت بیشتر و تکنولوژی قیمت بالاتری دارند)
  • رده و نوع تکنولوژی ( هر چه تکنولوژی و فناوری بکاررفته در سمعک بیشتر باشد؛ قیمت سمعک نیز افزایش می یابد)

اما به‌طورکلی قیمت سمعک های داخل گوشی باکیفیت و خوب از 8 میلیون تومان شروع می‌شود.

راه های ارتباط با کلینیک شنوایی سنجی و سمعک مهر

آدرس : تهران میدان هفت تیر ابتدای قائم مقام فراهانی نبش کوچه دوم پلاک 18 طبقه 4 واحد 20

شماره تماس: 86073630-021

ساعات کاری: شنبه تا چهارشنبه صبح ها از ساعت 9:30 الی 14 عصر ها ساعت 16 الی 19:30

 

قیمت سمعک داخل گوشی نامرئی

قیمت سمعک نامرئی به طور معمول از حدود 4میلیون تومان آغاز شده و  بسته سطح شنوایی، ویژگی های مجرای گوش و کمپانی سازنده افزایش یا کاهش می یابد.

کمپانی های بزرگ گروهی از محصولات خود را به مدلهای نامریی اختصاص داده اند؛ بیشتر این محصولات دارای قابلیت وایرلس و امکان استفاده از اپلیکیشن موبایل هستند و همین عامل در قیمت سمعک بسیار تاثیرگذار است.

قیمت سمعک داخل گوشی زیمنس

قیمت سمعک های داخل گوشی زیمنس براساس رده سمعک، مدل و نوع آن متفاوت است. انواع مدل های سمعک داخل گوشی زیمنس شامل CIC، IIC و سیلک در بازار موجود می باشد که بسته به سطح شنوایی می تواند آن را خریداری نماید.

سمعک های سیلک سمعک های پیش ساخته ای هستند که توسط مهندسی رباتیک ساخته شده اند و در واقع کوچکترین سمعک های روز دنیا می باشند. قیمت این سمعک ها نسبت به دیگر مدل های سمعک داخل گوشی بیشتر است.

این سمعک ها به دلیل سایز کوچک، مناسب افت های شنوایی خفیف تا متوسط است. فاکتور دیگری که در قیمت سمعک های داخل گوشی زیمنس تاثیر می گذارد تکنولوژی هایی از قبیل داشتن بلوتوث، قابلیت اتصال به تلویزیون و موبایل است.

سمعک داخل گوشی فوناک

کمپانی فوناک کار خود را از سال 1947 در کشور سوئیس فعالیت خود را آغاز کرد. عرضه‌ی سمعک های فوناک در جهان به بیش از صد کشور می رسد و تقریباً نام آشنایی در سراسر دنیا است.

سمعک های داخل گوشی فوناک Virto نام دارد که  دارای چهار مدل در اندازه‌ها و سطوح کیفیتی مختلف با امکان تغییر قدرت سمعک و دارای مدارهای ویژه کنترل وزوز گوش هستند.

کمانی رکستون

مدل های داخل گوشی رکستون از سری مدل های سمعک تحت لیسانس شرکت زیمنس هستند که در کشور سنگاپور تولید می شوند. این سمعک ها همانند سمعک های زیمنس کاملاً هوشمند بوده و تمام امکانات سمعک های داخل گوشی زیمنس را دارند.

تفاوت سمعک های داخل گوشی رکستون با زیمنس در کشور تولیدکننده است.

سمعک داخل گوشی اتیکن

به طور کلی سمعک های اتیکن یکی از باکیفیت‌ترین سمعک های دنیا هستند که علاوه بر امکانات سایر مدل ها، دارای کیفیت صدای بیشتر و وضوح گفتار بالا هستند.

سمعک های داخل گوشی اتیکن دارای پنج سطوح مختلف کیفیت هستند. سمعک های داخل گوشی اتیکن قدرت خوبی دارند و اغلب افت های شنوایی را پوشش می دهند.

برند ویدکس

سمعک EVOKE، معروف‌ترین مدل داخل گوشی از برند ویدکس است که در چهار رده کیفیتی ارائه می شوند.

سمعک های یونیک از دیگر برند معروف  ویدکس هستند که متأسفانه سمعک های ویدکس از سال 2020 وارد ایران نشده است.

سوالات متداول

قیمت سمعک به عوامل مختلفی همچون برند سازنده، تکنولوژی بکاررفته، سایز و نوع سمعک و .. بستگی دارد.

اما اگر به هر دلیلی، به بالاترین تکنولوژی سمعک احتیاج دارید؛ باید برای خرید سمعک هزینه بیشتری را تقبل کنید و در چنین شرایطی پیشنهاد ما به شما، خرید گرانترین سمعک با آخرین تکنولوژی است که قیمت آن در سال 1402حدود بین 15 الی 30 میلیون برآورد می شود

قیمت ارزان ترین سمعک در سال 1402  از حدود 2 میلیون تومان آغاز می شود. این محصولات از ابتدایی ترین سطح فناوری پردازشی برخوردارند.

سمعک های گوشی  در مقایسه با سمعک های پشت گوشی از قیمت بالاتری برخوردارند و قیمت آنها چیزی حدود 3الی 15میلیون می باشد.

نحوه تمیز کردن سمعک داخل گوشی و نامرئی

سمعک های داخل گوشی و نامرئی به دلیل تماس با تعرق پوست، رطوبت و… نیاز به نظافت و مراقبت بیشتری نسبت به دیگر سمعک ها دارند.

نحوه تمیز کردن سمعک داخل گوشی

  1. برای تمیز کردن سمعک های داخل گوشی و نامرئی احتیاج به یک برس نظافت مخصوص دارید تا به کمک آن ورودی بلندگو و میکروفن را تمیز کنید. مابقی قسمت ها را می توانید با یک پارچه خشک و نرم تمیز کنید.
  2. جرم های باقی ماننده در سمعک را به کمک برس نظافت بیرون بیاوردید؛ تا در داخل سمعک گیر نکند.
  3. درحالی‌که ورودی‌ها به سمت پایین است، به‌آرامی با برس کوچک، سمعک خود را تمیز کنید؛ ( این کار باعث می شود تا ذرات و جرم ها در داخل منافذ سمعک گیر نکنند)
  4. تعویض مرتب فیلتر سمعک، در سمعک های داخل گوشی بسیار اهمیت دارد.
  5. علاوه بر تمیز بودن سمعک، تمیز بودن گوش ها نیز در سمعک های داخل گوشی از اهمیت بالایی برخوردار است. افرادی که از سمعک داخل گوشی استفاده می کنند باید روزانه جرم های داخل گوش خود را پاکسازی کنند تا مشکلی برای سمعکشان ایجاد نشود.

نکات مهم برای تمیز کردن سمعک داخل گوشی

  • به هیچ عنوان از آب و مواد محلول پاک کننده الکلی برای تمیز کردن سمعک استفاد نکنید؛ زیرا آب و مواد تمیز کننده می تواند به سمعک شما آسیب جدی وارد کند.
  • از پارچه مخصوص یا یک دستمال نرم برای تمیز کردن سمعک و قالب استفاده کنید.
  • روزانه اجزای سمعک را به طور دقیق بررسی کنید؛ بخش های سمعک داخل گوشی هستند که به راحتی با ورد جرم مسدود می شوند و بر کیفیت صدا تاثیر نامطلوب می گذارند. معاینه روزانه این قسمت به کاربر کمک می کند تا در اولین فرصت جرم را تمیز کند و از بروز مشکلات احتمالی پیشگیری نماید.
  •  سمعک خود را در محیط های نامن، مرطوب و گرم نگهداری نکنید.